Bundesliga: idő előtt érkezik a kettőt igazoló Augsburgtól csatár a Herthához

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.01.18. 13:58
null
Florian Niederlechner már most csatlakozik a Herthához (Fotó: herthabsc.com)
A német labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő FC Augsburgtól igazolt támadó, Florian Niederlechner eredetileg nyáron csatlakozott volna a Hertha BSC-hez, de a csatár már most télen elhagyja az Augsburgot, amely a francia Bresttől szerződtette Irvin Cardonát az olasz Genoától pedig kölcsönvette Kelvin Yeboah-t.

A 32 éves Florian Niederlechner nyári átigazolásáról már korábban megállapodott egymással az FC Augsburg és a Hertha BSC, ám a felek közlése szerint a támadó az eredeti megállapodással ellentétben már a tavaszi szezont is a fővárosiaknál tölti, s 2025-ig szóló szerződést kötött a berliniekkel.

Niederlechner 181 Bundesliga-mérkőzésen lépett pályára a Mainz, a Freiburg és az Augsburg színeiben, s ezek alatt 44 gólt szerzett és 21 gólpasszt adott, míg a Német Kupában négyszer volt eredményes 19 találkozón.


Niederlechner távozásával sem gyengült azonban az Augsburg, amely két csatárt is szerződtetett, hiszen a francia Bresttől szerezte meg a korábbi francia utánpótlásválogatott Irvin Cardonát, míg a 22 éves ghánai születésű, de olasz U-válogatott Kelvin Yeboah-t az idény végéig vette kölcsön a Genoától, vételi opcióval.

 


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik