Videó: a kamerák elé, egy élő adásba „bújt el” a Leverkusen sztárja a társak elől

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.04.18. 12:41
Jeremi Frimpong a kamera elé menekült az őt sörrel locsoló társak elől (Fotó: Getty Images)
Bár elsőre nem tűnt túl okos ötletnek, végül elérte célját a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Leverkusen holland szélső védője, Jeremie Frimpong, aki a bajnoki cím ünneplése alatt a kamerák elé, egy élő interjúba „bújt el” társai elől.

Jeremie Frimpong egyszerre volt nagyon és kevésbé átgondolt, amikor egy riporter mellé, a kamerák elé „bújt el” társai elől, akik a bajnoki cím ünneplésének részeként szinte mindenhol sört locsoltak.

Frimpong rendkívül közvetlen interjút adott a meccs után, hiszen a riporter vállán támaszkodott, miközben elnézést kért azért, mert büdös.

„Az edző (Xabi Alonso) leöntött sörrel, Edmond Tapsoba is leöntött és azért figyel engem, hogy újra megtehesse, szóval ezért vagyok itt” – mondta Frimpong, elárulva, azért is ment a kamera elé, hogy elbújjon társai elől, ugyanis a Leverkusen játékosai lényegében ott öntötték a sört, ahol csak tudták, de ő jól választott, mert a társak – sok ellenpélda ellenére – nem trollkodták meg az élő adást.

@espnuk Jeremie Frimpong’s post-match interview after winning the Bundesliga was pure entertainment 😂 #Leverkusen #Bayer ♬ original sound - ESPN UK
@bayer04 Project Bierdusche 🍻🏆😂 #DeutscherMeisterSVB #Winnerkusen @Jeremie Frimpong @Edmond Tapsoba @Boniface_jrn @FloWirtz @Granit Xhaka @odilonkossounou6 ♬ som original - jv_bass

Hogy mennyire megadták a módját a Leverkusen első bajnoki címének a szurkolók, azt mi sem bizonyítja jobban, hogy a mérkőzés másnapján szinte minden tönkrement a stadionban, köszönhetően annak, hogy a Werder Bremen elleni bajnoki azzal ért véget, hogy a gyógyszergyáriak ötödik, 90. percben szerzett gólja után a szurkolók a pályára rohantak és utána is ott ünnepeltek.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik