2. Bundesliga: a Hertha nem bírt a Hansa Rostockkal

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.11.05. 15:29
null
A Dárdai Pál vezette Hertha gól helyett csak kapufáig jutott Rostockban (Fotó: Getty Images)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (2. Bundesliga) 12. fordulójában a Dárdai Pál vezette Hertha BSC gól nélküli döntetlent játszott a Hansa Rostock otthonában.

 

A hétközi Mainz elleni kupabravúr után a Dárdai Pál csapata ezúttal a Hansa Rostockhoz látogatott. Az első félidőben a csapatok összesen tíz lövéssel próbálkoztak, de a kaput egyszer sem találták el.

A második játékrészben többször is közel kerültek a gólhoz a berliniek. Előbb Klemens, majd Dárdai Márton szögletét követően Fabian Reese is kapufát találta el, nem sokkal később pedig Prevljak hagyott ki nagy lehetőséget.

A feljebb lépő Hertha majdnem ráfázott. A Rostock szép kontratámadása végén Juan Perea került helyzetbe, azonban a csereként beálló kolumbiai játékos nem tudta kellőképpen helyezni a tíz méterről leadott lövését. A találkozó tehát gól nélküli döntetlennel zárult, ami a helyzetek alapján inkább a hazaik számára jó eredmény.

A Hertha BSC 12 forduló után 16 szerzett ponttal a 12. a tabellán.

NÉMET 2. BUNDESLIGA
12. FORDULÓ

Hansa Rostock–Hertha BSC 0–0
Hertha:Dárdai Márton kezdőként végigjátszotta a találkozót, Dárdai Bencétésifj. Dárdai Páltnem nevezte édesapjuk a mérkőzésre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik