MLS: Beckham még évekig képes játszani - Keane

Vágólapra másolva!
2012.11.28. 10:46
Az amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Los Angeles Galaxy támadója, Robbie Keane szerint David Beckham még évekig képes játszani, valamint örömmel venné, ha a Chelsea-t erősítő Frank Lampard együtteséhez igazolna.
Mint ismert, Mint ismert, Beckham az utolsó tétmérkőzésére készül a Galaxynél, szombaton a bajnoki döntőben a Houston Dynamo ellen léphet utoljára pályára a Los Angeles-i klubnál, miután úgy döntött, hogy a szezon végén új kihívásokat keres. Érdekesség, hogy ugyanez a két klub játszotta tavaly is a finálét, akkor Beckhamék Landon Donovan 71. percben szerzett góljával 1–0-ra nyertek.

„Az ő labdás képességei a legjobbak, amit valaha láttam – kezdte csapattársa magasztalását Robbie Keane. – Félelmetesen jók a passzai, ráadásul még mindig van benne néhány év, még mindig éhes a sikerre, és még mindig hajt.”

Hogy hol folytatja Beckham, az még a csapattársak előtt sem ismert, de egy másik kiváló angol középpályást szívesen látna a klubnál Keane. Frank Lampardnak a szezon végén lejár a szerződése, és előszeretettel boronálják össze őt a lapok az amerikai bajnoksággal.

„Frank nagyszerű játékos – vélekedett Keane. – Éveken keresztül bizonyította ezt a legmagasabb szinten a Chelsea-nél, és természetesen szükségünk van olyan játékosokra, mint Frank.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik