David Beckham otthagyja a Los Angeles Galaxyt

Vágólapra másolva!
2012.11.20. 08:55
null
David Beckham a bajnoki döntőben búcsúzik (fotó: Action Images)
Távozik a Los Angeles Galaxytól David Beckham. Az angol válogatott labdarúgónak ugyan élő szerződése van, de ő új kihívásokat keres.
Véget ért David Beckham és a Los Angeles Galaxy közös története. Legalábbis egyelőre. Az angol válogatott futballista ugyanis bejelentette, hogy a december elsejei, Houston Dynamo elleni MLS-döntő lesz az utolsó mérkőzése a kaliforniaiak színeiben.

Döntése azért is érdekes, mivel januárban újabb kétéves szerződést írt alá a Galaxynál, és sokan úgy gondolták, már ott is ér véget a pályafutása. Ám ő még nem gondol a befejezésre.

„Nagyszerű időszakot töltöttem a csapatnál, de még egy új kihívásra van szükségem, mielőtt visszavonulok. Az MLS-szel viszont nem zárom le a kapcsolatomat, hiszen a jövőben szeretnék tulajdonosi szerepkörben visszatérni” – áll a 37 éves klasszis által kiadott közleményben.

Beckham menedzsmentje korábban cáfolta azokat az értesüléseket, hogy az angol játékos az ausztrál A-League-ben folytatja, de ezek a hírek újra szárnyra kaptak, mint ahogy az is, hogy visszatér a hazájába.

A középpályás 2007-ben szerződött a Real Madridtól a Galaxyhoz, amellyel 2011-ben bajnoki címet nyert.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik