Játékossors: meglepő helyről kapott ajánlatot Ibra

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2019.10.31. 12:45
null
Ibrahimovic Ausztráliában? (Fotó: AFP)
Az egyik ausztráliai klub is bejelentkezett Zlatan Ibrahimovicért, a Los Angeles Galaxy labdarúgócsapatának sztárjáért.

 

Mint ismert, a svéd csatár szerződése december végén lejár, és mivel a Los Angeles Galaxy a városi rivális Los Angeles FC elleni 5–3-as vereségévelbúcsúzott az MLS rájátszásából, könnyen előfordulhat, hogy Ibrahimovic nem lép többet pályára sem a Galaxyben, sem az MLS-ben.

Esetleges klubváltásáról több cikk is megjelent az utóbbi időben, saját bevallása szerint Európábais szívesen visszatérne, ám az argentinBoca Juniorsis szóba került vele kapcsolatban. A 38 éves labdarúgó néhány nappal ezelőtt az Instagram-sztorijában már arra tett utalást, hogy visszatérhet Spanyolországba.

Most az egyik ausztrál élvonalbeli klub, a Perth Glory FC igazgatója, Tony Pignata elárulta, ők bizony szerződtetnék Ibrahimovicot, s ezt olyannyira komolyan gondolják, hogy már meg is keresték a svéd zseni ügynökét, Mino Raiolát, s arról érdeklődtek, hogy a támadót érdekelné-e a dolog.

Pignata szavaiból kiderül, az ausztrál csapat vezetősége egy speciális, hathetes megállapodást kínálna Ibrának – egybehangzó források szerint még erre a rövid távra is jelentős összeget lenne hajlandó kifizetni a Perth Glory a sztárnak. A klub szponzorai ráadásul jelezték, hogy megállapodás esetén egy részét állnák az összegnek.

A téma kapcsán megszólalt Ibrahimovic honfitársa, a jelenleg is Ausztráliában futballozó Ola Toivonen, aki elárulta, hogy Ibra a múltban már többször is kérdezte őt az ország labdarúgásáról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik