Horvátország: Lovrencsics csapattársa lett az Atletit és a Milant is megjárt csatár

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.02.07. 08:15
A Lovrencsics Gergőt is foglalkoztató, a horvát labdarúgó-bajnokságban (1. HNL) szereplő Hajduk Split a hivatalos oldalán jelentette be, hogy szabadon igazolható játékosként szerződtette a Veronával hétfőn szerződést bontó, korábban az Atlético Madridban és a Milanban is játszó Nikola Kalinicet.

Nagyot fordult a világ néhány óra elteltével Nikola Kaliniccsel. Vasárnap este, a Juventus elleni vesztes meccsen (2–0) még csereként pályára lépett, hétfőn azonban a Hellas Verona a hivatalos oldalán közölte, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott a horvát csatárral, akinek már a régi-új klubja is megvan: 12 év után visszatért nevelőegyesületéhez, a Hajduk Splithez. A horvát klub azt nem közölte, hogy mennyi időre szóló szerződést kötött Kaliniccsel. Nikola Kaliniccsel. Vasárnap este, a Juventus elleni vesztes meccsen (2–0) még csereként pályára lépett, hétfőn azonban a Hellas Verona a hivatalos oldalán közölte, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott a horvát csatárral, akinek már a régi-új klubja is megvan: 12 év után visszatért nevelőegyesületéhez, a Hajduk Splithez. A horvát klub azt nem közölte, hogy mennyi időre szóló szerződést kötött Kaliniccsel.

„Nagyon különleges visszatérni a Hajdukhoz. Több nagycsapatnál is játszottam, azonban a klubjaim közül a Hajduk a legnagyszerűbb, hiszen itt nőttem fel és érzelmileg kötődőm hozzá” – mondta a 34 éves játékos, aki többek között a Fiorentinában, a Milanban, a Romában és az Atlético Madridban is szerepelt.

A Lovrencsics Gergőt is foglalkoztató Hajduk Split jelenleg a bajnokság negyedik helyezettje.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik