DAC: Minden reggel boldogan ébredünk – Világi Oszkár

DUDUCZ TIBORDUDUCZ TIBOR
Vágólapra másolva!
2020.09.18. 17:42
null
Boldog DAC-játékosok a Jablonec elleni meccsen (Fotó: Lelkes Ernő)
Mint beszámoltunk róla, a DAC 5–3-ra legyőzte a cseh Jablonecet az Európa-liga selejtezőjének csütörtöki játéknapján, és bejutott a 3. fordulóba. Világi Oszkár, a DAC tulajdonosa röviden értékelt a Nemzeti Sportnak.

 

Világi Oszkár (Fotó: Török Attila)
Világi Oszkár (Fotó: Török Attila)

– Hogyan élte meg a Jablonec elleni El-selejtezőt?
– Óriási harc dúlt a pályán – válaszolta lapunknak Világi Oszkár, a DAC tulajdonosa. – Megvan a csapatban a hit, az erő, no meg a jó teljesítmény, ami nagyon fontos.

– Nyerőembert igazoltak a héten a moldovai Ion Niculaescu személyében, aki csereként pályára lépve két gólt szerzett.
– Hétfő óta van velünk, mindössze kétszer edzett a csapattal. Beállt, és főszerepet játszott, erre csak a jó játékosok képesek. De ne csupán őt dicsérjük, hanem mindenkit, mert ez a továbbjutás csapatmunka volt. Nagyon jó DAC-drukkernek lenni ebben az idényben, mert minden reggel boldogan ébredünk. Az elmúlt hat év munkája vastagon benne van a csapat fejlődésében, és immár tudjuk, hogyan kell játszani az európai kupaporondon, amelyen ráadásul különös helyzet teremtődött az egy meccsen eldőlő párharcokkal.

– Csütörtökön az osztrák LASK következik az El-ben. Pénteken is boldogan ébrednek majd?
– Mindig örüljünk a mának. Nyilván megfelelően felkészülünk a linzi mérkőzésre, odatesszük magunkat, és meglátjuk, mire lesz elég.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik