Brazília: a kigyúrt brazil játékvezető erősebbnek tartja magát Hulknál

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.11.24. 18:13
null
Anderson Daronco szerint ő nyerné a gigászok csatáját (Fotó: AFP)
Számított rá Anderson Daronco játékvezető, hogy ha ő vezeti majd a Hulkot is foglalkoztató Atlético Mineiro egyik brazil bajnokiját, akkor nagyszerű fizikumuk miatt összehasonlítják majd őt és a brazil támadót. Az élet végül Daroncót igazolta, hiszen idén júniusban ő dirigált a Mineiro Sao Paulo elleni találkozóján (1–0), és a meccs után elárasztották az internetet a kettejüket ábrázoló mémek. Az izompacsirta bíró szerdán, egy videóban elmondta, alaposan felmérte a meccs előtt Hulkot, s szerinte ő az erősebb.

 

„Szerintem erősebb vagyok Hulknál – latolgatta esélyeit Anderson Daronco egy YouTube-videóban. – Elárulok nektek egy titkot, már akkor tudtam, hogy összehasonlítanak majd bennünket, amikor hazaigazolt.”

„Bevallom, kissé csalafinta voltam, mert a bemelegítésnél megnéztem, nagyobb vagyok-e nála. Gondoltam, ha igen, akkor többször odaállok mellé a meccsen, de ha nem, akkor nem kerülök a közelébe. Amint láttam, hogy magasabb vagyok nála, eldöntöttem, többször is a közelében leszek, hogy jó alapot szolgáljak a rólunk készülő mémeknek” – mondta viccesen Daronco.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik