Argentína: Maradona marad a Gimnasia vezetőedzője

MTI/ CS. M.MTI/ CS. M.
Vágólapra másolva!
2020.11.05. 15:29
null
Maradona nem utazik Venezuelába vagy Kubába (Fotó: AFP)
Keddi agyműtétje ellenére Diego Maradona marad az argentin Gimnasia y Esgrima La Plata labdarúgócsapatának a vezetőedzője.

A 60 éves Maradona jogi képviselője, Matias Morla cáfolta azokat az értesüléseket, melyek szerint a minden idők egyik legjobb labdarúgójaként számon tartott ügyfele Venezuelába vagy Kubába utazna, hogy ott folytassa a felépülést.

„Diego szereti Kubát. Éppen a minap beszéltem Fidel Castro fiával. Venezuela és Kuba is baráti ország Diego számára, de a feje és a szíve a Gimnasiáé” – nyilatkozta az ügyvéd.

Maradona depresszió miatt került be egy La Plata-i magánklinikára, ahol vérszegénységet és kiszáradást is megállapítottak nála. Hétfőn azt közölték, hogy háromnapos hidratálásra van szüksége, de nincs vészhelyzetben és bármikor elhagyhatja a kórházat, ám kedden koponyaűri vérzés miatt meg kellett operálni.

Maradona múlt pénteken lett 60 éves. Aznap a csapata 3–0-ra legyőzte a Patronato együttesét, de a szakember már az első félidő vége előtt távozott a kispadról, ami kérdéseket vetett fel az egészségi állapotát illetően.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik