Gerrard meglepőt húzott: a csere cseréjét is lecserélte

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.05.18. 12:02
Steven Gerrard a csere cseréjét is lecserélte (Fotó: Getty Images)
Egészen szürreálisan alakult a Steven Gerrard irányította, szaúdi élvonalbeli Al-Ettifak Al-Ahdud elleni pénteki bajnokija, ugyanis az angol vezetőedző még a csere cseréjét is lecserélte.

Nem indult jól a mérkőzés a hazaiak számára, ugyanis a 10. percben sérülés miatt elvesztették az egykori Tottenham-játékost, Moussa Dembélét, akit Tamer Al-Kaibri váltott. Néhány perccel később azonban Mohammed Abdulrahman azonnali piros lapot kapott, ami miatt négy perccel később Gerrardnak ismét változtatnia kellett, ezért lehozta a 10. percben beálló Al-Kaibrit és helyére Abdullah Katibot küldte a pályára.

Az Al-Ettifaknak tényleg semmi nem jött össze, hiszen még a szünet előtt Karl Toko Ekambi büntetőt rontott, majd a második félidő elején hátrányba kerültek, ám a szürreális forgatókönyv itt még nem ért véget, ugyanis Katib a 74. percig bírta erővel, s Gerrard őt is – tehát a csere cseréjét – is lecserélte (helyette érkezett Hamdan Al-Samrani).

A vezetőedző egyik húzása így is bejött, ugyanis a szintén a 74. percben beálló Madzsed Davran a 86. percben szerzett góljával egyenlített, pontot mentve csapatának. 1–1

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik