70 éves a 6:3 – az xG is alátámasztja a gólok számát; Hornyák Zsolt: Miért alkalmazkodjunk a Fradihoz?

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2023.11.24. 23:17
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:

Megnéztük, az 1953-as angol–magyart miként elemzi a modern technológia. Nagy Zsolt a magyar Aranycsapat tagjainak részletes statisztikája mellett azt is analizálta, hogy a ma oly divatos xG-mutató alapján milyen eredményt valószínűsít a számítógép. Nos, majdnem a 6:3-at... Címlapsztori két oldalon.Megnéztük, az 1953-as angol–magyart miként elemzi a modern technológia. Nagy Zsolt a magyar Aranycsapat tagjainak részletes statisztikája mellett azt is analizálta, hogy a ma oly divatos xG-mutató alapján milyen eredményt valószínűsít a számítógép. Nos, majdnem a 6:3-at... Címlapsztori két oldalon.

Hornyák Zsolt nem tart a Fraditól. A vasárnapi Puskás–FTC meccs előtt a felcsútiak vezetőedzője azt ígéri, bátor támadófutballt játszik majd a csapata, hiszen ez eddig bevált, ugyanakkor tárgyilagosan elismeri: a Ferencvárosnak 25 nemzetközi szintű játékosa van.

Szoboszlai Dominik most Manchesterben varázsolhat. A szombati Man. City–Liverpool Premier League-csúcsrangadó előtt válogatottunk csapatkapitánya számos elismerést söpört be az Eb-selejtezőben mutatott produkciója miatt – kérdés, ezt az Etihadban is meg tudja-e ismételni. Mérkőzéselőzetes egy oldalon.

És ha szombat, akkor Képes Sport 12 oldalon. A Puskás Intézet sosem látott relikviáival a 6:3-ról, a Schatzl nővérekkel, a tragikus sorsú kosáredzővel, Fűzy Ákossal, valamint David Beckhammel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik