Válogatott: Gödörbe kerültünk, de könnyen ki fogunk jönni belőle – Kalmár Zsolt

Vágólapra másolva!
2021.09.10. 11:08
null
Kalmár Zsolt szerint javulni fog a válogatott játéka (Fotó: Csapó Balázs/Kisalföld)
Kalmár Zsolt, a magyar labdarúgó-válogatott sérülésből lábadozó középpályása a Digi Sport híradójának, a Sport 24-nek elmondta, biztos benne, hogy a nemzeti csapat más felfogásban fog játszani a vb-selejtezők utolsó négy fordulójában.

 

A 27-szeres válogatott Kalmár még márciusban, az Andorrában 4–1 megnyert vb-selejtezőn szenvedett súlyos sérülést. A DAC középpályása a Puskás Arénában szurkolt társainak a szeptemberi vb-selejtezőkön.

 

„Most gödörbe kerültünk, de ebből szerintem könnyen ki fogunk tudni jönni. Párszor átéltem már, hogy vannak olyan meccsek, olyan hónapok, hogy nem úgy megy a játék, és nem jönnek az eredmények, de ebből a csapat ki fog jönni – biztos vagyok benne" – nyilatkozta Kalmár a Digi Sport híradójának.

Kalmár szerint nagy baj lenne, ha a válogatott ezt az arcát mutatná a hátralévő selejtezőkön, azonban biztos benne, más felfogásban fog futballozni az együttes, ezáltal a játék is jobban fog kinézni.

A 26 éves labdarúgó elmondta, novemberben vagy decemberben kezdheti el a labdás edzéseket, valamint nagyon örül annak, hogy Hahn János Dunaszerdahelyen folytatja pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik