Válogatott: a holland csapatkapitány is lemaradhat a mieink elleni meccsről

Vágólapra másolva!
2011.03.22. 12:15
A holland Voetbal International beszámolója szerint kérdéses, hogy az oranje csapatkapitánya, Mark van Bommel pályára léphet-e pénteken a Magyarország elleni Európa-bajnoki selejtezőn.

Az AC Milan középpályása klubcsapatában szedett össze térdsérülést, és Bert van Marwijk szövetségi kapitány csak szerdán dönt a szerepeltetéséről a budapesti összecsapáson.

A kedd reggeli tréningen a nemrég felépült Wesley Sneijder a társaival edzett, míg a sokáig bokasérüléssel bajlódó Hedwiges Maduro, a Valencia játékosa külön gyakorolt.

Mint beszámoltunk róla, Arjen Robben nem utazik el az együttessel a mieink elleni találkozóra, és a térdproblémákkal küszködő Klaas-Jan Huntelaar sem vesz részt a meccsen, helyette Ruud van Nistelrooy került be a keretbe.

A HOLLAND VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Sander Boschker (Twente), Jelle ten Rouwelaar (NAC Breda), Michel Vorm (Utrecht)
Hátvédek: Khalid Boulahrouz (VfB Stuttgart), Urby Emanuelson (AC Milan), John Heitinga (Everton), Joris Mathijsen (Hamburger SV), Erik Pieters (PSV), Ron Vlaar (Feyenoord), Gregory van der Wiel (Ajax)
Középpályások: Ibrahim Afellay (FC Barcelona), Mark van Bommel (AC Milan), Nigel de Jong (Manchester City), Hedwiges Maduro (Valencia), Wesley Sneijder (Internazionale), Kevin Strootman (Utrecht), Rafael van der Vaart (Tottenham Hotspur)
Csatárok: Luuk de Jong (Twente), Eljero Elia (Hamburger SV), Dirk Kuyt (Liverpool), Jeremain Lens (PSV), Ruud van Nistelrooy (Hamburger SV), Robin van Persie (Arsenal)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik