Magyar-finn: A magyar futballisták nem olyan erősek mentálisan… - Dárdai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.12. 18:45
Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Finnország elleni pénteki Eb-selejtező előtt elmondta, a szurkolók támogatására is számít az „év mérkőzésén”.

„Tudni kell, hogy az előző edzőtáborra sokkal több idő jutott, így intenzívebb gyakorlatokat is lehetett végezni. Ennek ellenére kedden megvolt a szokásos, kemény edzésünk, amely a játékunk begyakorlásához kell. Elek Ákos és Kádár Tamás sajnos ezen a tréningen nem tudott részt venni, ők szerdán kapcsolódtak be a munkába. Könnyedebb edzések jönnek, de a mi feladatunk most lesz igazán érdekes, hiszen el kell döntenünk, ki játsszon pénteken" – mondta Dárdai Pál az MLSZ TV-nek, majd részletesen is kitért a finnek elleni találkozóra. Dárdai Pál az MLSZ TV-nek, majd részletesen is kitért a finnek elleni találkozóra.

„Egy eseménytelen meccs lesz, hiszen a remekül passzoló finnek arra fognak várni, hogy kijöjjünk hátulról, könnyen előfordulhat, hogy nem lesz szép a játék. Ezért is mondtam, hogy nem szeretném, ha a szurkolók türelmetlenek lennének. A magyar futballisták nem olyan erősek mentálisan, mint a kinti labdarúgók, róluk ez nem pereg le, mivel túlságosan is a győzelemre hajtanak, és bizonyítani akarnak mindenkinek. Ez az év mérkőzése lesz, de csak a drukkerekkel együtt érhetünk el sikereket" – tette hozzá Dárdai.



A magyar válogatott pénteken 20.45 órakor lép pályára az új Üllői úti stadionban Finnország ellen, majd november 18-án Oroszországot fogadja ugyanitt Dárdai Pál együttese felkészülési mérkőzésen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik