Törökország: Szalaiék hármat kaptak a bajnoktól a derbin

Vágólapra másolva!
2023.06.04. 20:00
null
Szalai Attila és Samet Akaydin próbálja megállítani a Galatasaray támadóját, Baris Yilmazt (Fotó: Getty Images)
Szalai Attila csapata, a Fenerbahce 3–0-ra kikapott a bajnoki címet már korábban elhódító Galatasaray vendégeként a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 37. fordulójának vasárnapi mérkőzésén.

 

A 28. percben Szalai Attiláék lestaktikája nem működött tökéletesen, Nicolo Zaniolo középen megtalálta a rést, a magyar védő mellől lefejelt labdával kapura tört, és 15 méterről a jobb alsó sarokba lőtt. (VIDEÓ ITT!)

A 61. percben Luan Peres a 16-os előtt szabálytalanul állította meg a labdát mellette eltoló Zaniolót, piros lapot kapott (VIDEÓ ITT!), azaz a Fener emberhátrányban próbálta megmenteni a meccset. Nem sikerült.

A 71. percben Mauro Icardi egy szöglet után, közelről belőtte a hazaiak második gólját (VIDEÓ ITT!), majd nem sokkal később újra Zaniolo következett – az olasz légiós nagy bombával lőtte át a behátráló vendégvédelmet (VIDEÓ ITT!).

Szalai végigjátszotta a mérkőzést, amely után csapata ugyanannyi (77) ponttal várja az utolsó fordulót, mint a Besiktas. Szerdán a Fener a már biztosan kieső Gaziantepet, a Besiktas a hetedik helyezett Konyasport fogadja.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik