MTI
B. A.
2023.09.27 09:12 Frissítve: 2023.09.27 18:37

Légiósok: Callum Styles magasabb szinten szeretne futballozni

Callum Styles, az angol harmadosztályban szereplő Barnsley magyar válogatott labdarúgója magasabb szinten szeretne futballozni, ehhez – szerinte – előbb a pályán kell bizonyítana.

A hétvégén gólt szerző Callum Styles (balra) télen újra megpróbálkozna a klubváltással (Fotó: Getty Images)

 

A 23 éves futballista az M1 aktuális csatornának elárulta, a nyáron gyakorlatilag mindenben megállapodott a Watforddal – ahol korábbi trénerével, Valérien Ismaellel dolgozhatott volna együtt –, a Barnsley azonban túl sok pénzt kért érte, és ekkor már nem is volt lehetősége más opció után nézni, így például a Ferencvárosba való lehetséges igazolása is meghiúsult.

„Úgy érzem, magasabb szinten kellene futballoznom. Ehhez most a pályán kell elsősorban bizonyítanom” – jegyezte meg Styles, aki szerint a téli átigazolási idényben vélhetően könnyebben válthat majd, hiszen ekkor már csak 18 hónap lesz hátra a szerződéséből, és így talán kisebb összegért is elengedné jelenlegi munkaadója.

A középpályás – aki nagyon szeretné már megszerezni első gólját a nemzeti csapatban is – elárulta, egyeztetett Marco Rossi szövetségi kapitánnyal, az olasz szakember pedig arra biztatta, továbbra is teljesítsen jól a Barnsleynál, és ha a válogatottban is kitart a jó forma, akkor ez segíthet rajta.

A válogatottról szólva Styles elmondta, óriási álma válna valóra azzal, ha kijutna a gárda az Európa-bajnokságra, erre pedig szerinte az együttes jelenlegi formája, és a csapatot körülvevő hangulat miatt is óriási az esély.

2023.11.27 19:00:16

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. A kapitány élesben tesztelte, mire képes.

2023.11.25 23:07:39

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY.Amikor könnyeivel Marco Rossi zakóját áztatta, egy egész ország szerette meg.

2023.11.24 19:17:48

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Ha Szoboszlai ezt is megugorja, az lenne csak méltó a magyar labdarúgás napjához!

2023.11.06 14:07:00

Légiósok nemzetisport.hu

A Bundesligában Leipzig–Freiburg mérkőzés lesz, de a magyar válogatott mezőnyjátékosai mindkét csapatban sérültek.