Légiósok: Ádám Martinnal a soraiban újra bajnok lett az Ulszan

Vágólapra másolva!
2023.10.29. 08:45
null
Ádám Martinnal a soraiban 2023-ban is bajnoki címet ünnepelhet az Ulszan (Fotó: facebook.com/ulsanfc)
Az Ulszan Hyundai Ádám Martinnal a soraiban vasárnap 2–0-ra győzött a Tegu ellen a dél-koreai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság rájátszásában, így három fordulóval a sorozat vége előtt megvédte a bajnoki címét.

Ádám Martin kezdőként a 85. percig volt a pályán az Ulszan Hyundaiban a Tegu ellen 2–0-ra megnyert bajnokin. Gólt nem szerzett, de így is volt oka az ünneplésre, hiszen csapata ezzel a győzelemmel bebiztosította a bajnoki elsőségét, három fordulóval az idény vége előtt megvédte a címét.

Az Ulszan azzal került egy győzelemre a bajnoki címtől, hogy szombaton a rájátszásban 2. helyen álló Pohang idegenben csak 1–1-es döntetlent játszott a Csonbuk Motors ellen. Az Ulszan a vasárnapi sikerével ugyanis tízpontosra növelte az előnyét a tabellán, és mivel már csak három forduló van hátra, megnyerte a bajnokságot – ez a klub negyedik bajnoki címe 1996, 2005 és 2022 után.

Ádám Martin így a második koreai idényében a második bajnoki címét nyerte profi pályafutásában. Ebben az évadban a bajnokságban eddig 27 meccsen öt gólt és négy gólpasszt ért el.

DÉL-KOREA
K League, rájátszás, felsőház
Ulszan Hyundai–Tegu 2–0
Ulszan Hyundai: Ádám Martin kezdett, a 85. percben lecserélték, a 74. percben sárga lapot kapott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik