Légiósok: a Chelsea és a Juve is érdeklődik Szalai Attila iránt – sajtóhír

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2021.10.21. 12:44
null
Szalai Attila (41) topklubok radarján (Fotó: AFP)
Külföldi lapértesülések szerint az Atlético Madrid mellett immár a Juventus és a Bajnokok Ligája-címvédő Chelsea figyelmét is felkeltette Szalai Attila, a Fenerbahce magyar válogatott labdarúgója.

 

A calciomercato.it beszámolója szerint a bajnokságot gyengén kezdő, olasz rekordbajnok Juventus a téli átigazolási időszakban a török együttes 23 éves védőjével erősítene. A torinóiak középhátvédjei közül Leonardo Bonucci 34 éves, Giorgio Chiellini pedig 37. Rajtuk kívül Matthijs de Ligt és Daniele Rugani bevethető ezen a poszton.

A cikk szerint a Juvénak nem lesz könnyű megszerezni Szalai Attilát, mert a magyar futballista teljesítményét a La Ligában címvédő Atlético Madrid is hónapok óta nyomon követi.

Ráadásul a Don Balón úgy tudja, a Bajnokok Ligája előző kiírását megnyerő Chelsea is érdeklődik a 21-szeres válogatott védő iránt.

Szalai Attila idén januárban igazolt a Fenerbahcéhoz, amelynél azonnal alapember lett. Szerződése 2025-ben jár le. A korábbi Mezőkövesd-játékos a mostani idényben csapata mindegyik tétmérkőzésén játszott, egy meccs kivételével rendre kezdőként.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik