India: „Nem minden magyar lenne képes itt futballozni”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.03. 09:09
Vadócz Krisztián, az indiai labdarúgó-bajnokságban éllovas Mumbai City FC játékosa szerint nem minden magyar játékos tudná megállni a helyét azon a szinten, ahol ő futballozik.

Vadócz hosszabb interjút adott a khelnow.com-nak, melyben elmondta, a megfelelő felkészülési időszaknak köszönhetik sikereiket, valamint annak, hogy a győzelmek önbizalmat adtak nekik. A középpályás hosszabban beszélt az indiai liga előnyeiről, arról, hogy a gyerekek korán kezdenek el sportolni, de később váltanak a futballra, mint az európaiak.khelnow.com-nak, melyben elmondta, a megfelelő felkészülési időszaknak köszönhetik sikereiket, valamint annak, hogy a győzelmek önbizalmat adtak nekik. A középpályás hosszabban beszélt az indiai liga előnyeiről, arról, hogy a gyerekek korán kezdenek el sportolni, de később váltanak a futballra, mint az európaiak.

„Nem minden magyar játékos lenne képes itt futballozni, de érdemes eljönniük megismerkedni a helyi viszonyokkal. Teljesen más érzés az indiai kultúra részesének lenni” – véli Vadócz Krisztián.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik