NB III: visszalépett a Nyugati csoportból a Veszprém

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.13. 15:51
A bizonytalan finanszírozás miatt visszalépett a labdarúgó NB III Nyugati csoportjának küzdelmeitől a Veszprém.

„Korábban tájékoztattuk az önkormányzatot sportszervezetünk valós gazdasági helyzetéről és a versenyzéshez szükséges finanszírozásról, amely jelenleg nem megoldott – áll a veszprémiek közleményében. – Ebben a helyzetben nem lehetséges a bajnokságban való részvételhez szükséges megállapodások megkötése, a játékosok költségtérítésének biztosítása, a szakmai stáb munkaszerződéseinek megkötése, így a klub vezetősége ellehetetlenült.”

„A 2006. augusztus 20-i első bajnoki mérkőzésünktől kezdve versenyeztünk, egy szezont a megyei II-ben, három idényt az NB III-ban, majd szintén három évet az NB II-ben, és most másfél esztendeje ismét az NB III-ban. Összesen 244 bajnoki mérkőzést játszottunk, amelyeken 83 vereséget szenvedtünk, 115-ször győztesen hagytuk el a pályát és 46-szor döntetlen eredmény született, 315 gólt kaptunk és 512-öt szereztünk. Legeredményesebb játékosunk az NB III-ban Tatai József volt, 49 bajnoki találattal, jelenleg a futsalválogatott tagja, őt Marosvölgyi Tamás követi 48 góllal. A másodosztályban Honma Kazou érte el a legtöbb találatot, 15-öt, a második helyen Szabó Zsolt és Thiago található 14-14-gyel. Az NB II-ben kiemelkőden teljesített Novothny Soma, aki fél szezon alatt ért el kilenc gólt, ma az FC Napoli szerződtetett labdarúgója.”

„Köszönjük a csaknem kilenc év alatt pályára lépő mind a 132 sportolónknak, a felkészítésüket végző öt edzőnek, az öt masszőrnek, a két szertárosnak és a három technikai vezetőnek a munkáját, valamint azoknak a támogatóknak, akik segítették a vezetőségi munkánkat. Köszönjük a kilátogató nézőknek a biztatást, az otthonról szurkolóknak a figyelmet. Szeretnénk megköszönni mindenkinek a közreműködését, aki valamilyen formában kapcsolatban volt 2006 óta működő klubunkkal.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik