NB III: a volt újpesti Szanyót egy volt fradista váltja

T. N.T. N.
Vágólapra másolva!
2018.05.07. 08:04
A labdarúgó NB III-ban szereplő Balassagyarmati VSE vezetősége megtalálta az áprilisban leváltott vezetőedző, Szanyó Károly utódját.

Az előző hónap végén bontott szerződést bontott Szanyó Károllyal a Balassagyarmati VSE vezetősége, mert a csapat a 14., kiesést jelentő helyen szerénykedik a Keleti csoportban, miután edzőjével tíz bajnokin csupán egyszer győzött, s négy döntetlen mellett ötször kikapott. Az előző hónap végén bontott szerződést bontott Szanyó Károllyal a Balassagyarmati VSE vezetősége, mert a csapat a 14., kiesést jelentő helyen szerénykedik a Keleti csoportban, miután edzőjével tíz bajnokin csupán egyszer győzött, s négy döntetlen mellett ötször kikapott.

A kék-fehérek a hétvégén szabadnaposak voltak, ezért volt némi idő az új szakvezető kinevezésére: hétfőtől Rob Kornél felel a szakmai munkáért. Feladata egyértelmű, a hátralévő négy fordulóban olyan eredményeket kell elérnie, hogy a Balassagyarmat elkerülje a kiesést.

Tehát az 1998-ban játékosként az Újpesttel bajnokságot nyerő Szanyót Rob Kornél váltja, aki 2001-ben éppen az ősi rivális Ferencváros futballistájaként nyert bajnokságot az NB I-ben.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik