F. B., N-P. T. 2022.01.20 15:23 Frissítve: 2022.01.20 15:24

NB II: Világi Oszkár Győrben? – „Folynak a tárgyalások, a hó végére lezárulhatnak”

Akad néhány kérdőjel mostanában a labdarúgó NB II-ben szereplő, a tabella 6. helyén telelő ETO FC háza táján: kiszállt a névadó szponzor, elárverezték a stadiont, miközben a DAC tulajdonosa, Világi Oszkár szerepvállalásáról hallani. Az NSO Tv ezért Győrbe látogatott, ahol jelenről, tervekről, jövőről beszélgettünk Soós Imre ügyvezetővel és Hannich Péter sportigazgatóval.

 

Az ETO FC ügyvezetőjétől, Soós Imrétől először azt kérdeztük: mennyiben befolyásolja a klub működését, hogy elárverezték a stadiont.

„Semmilyen formában nem befolyásolja az ETO FC jelenlegi helyzetét, hiszen az állami felszámolóval annak idején köttetett egy hosszabb távú megállapodás, állagmegóvás fejében használtuk a létesítményeket. A jövőben örülünk annak, ha egy új tulajdonos megjelenik az ingatlan vonatkozásában, hiszen semmilyen komolyabb fejlesztést nem tudtunk eddig végrehajtani, elsősorban természetesen a stadionra gondolva, mivel a tulajdonosi viszonyok nem voltak rendezettek, nem lehetett rá semmilyen állami támogatást igénybe venni, amiket fejlesztésre fordíthatnánk.”

Videónkban arra is kitér, a névadó szponzor, a WKW Hungaria kiszállása milyen hatással lett a klub gazdasági hátterére, de a DAC tulajdonosának, Világi Oszkárnak a szerepvállalása is szóba kerül.

Hannich Péter sportigazgató szerint nagyjából kész az ETO kerete a tavaszi évadra.

„Két-három játékost szeretnénk még mindenképpen igazolni, főleg a támadó szekcióba, már tárgyalásokat folytatunk velük. NB I-es múlttal rendelkező labdarúgók, akik hosszabb távon is meghatározó játékosai lehetnek az ETO-nak."

 

2022.05.16 07:38:19

Labdarúgó NB II HORVÁTH GÁBOR

Nem született gól az FC Ajka és a Diósgyőri VTK találkozóján, ezzel matematikailag eldőlt, hogy a borsodiak maradnak NB II-esek.

2022.05.13 19:20:37

Labdarúgó NB II S. L.

Romanek János együttese hátrányból tudta megnyerni a rendkívül fontos idegenbeli mérkőzését.

2022.05.13 19:20:37

Labdarúgó NB II GELEI JÓZSEF

Hiába játszott nyolcvan percen keresztül jól a Csákvár, a Soroksár a hajrában bebiztosította győzelmét.

2022.05.13 19:20:37

Labdarúgó NB II LENDVAI MARTIN

Magabiztos játékkal múlta felül a Budafok a Békéscsabát, amelynek sorsa az utolsó fordulóban dől el.

2022.05.13 19:20:37

Labdarúgó NB II KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Az első félidőben Birtalan szerzett vezetést a hazaiaknak, a másodikban Barczi zárta le a meccs érdemi részét.