NB II: szerződést hosszabbított tehetségével a Vasas

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2021.07.18. 16:04
null
Újabb három évre kötelezte el magát a Vasasnál Rétyi Róbert (Fotó: vasasfc.hu)
Hivatalos oldalalán jelentette be a Vasas FC, hogy szerződést hosszabbított saját nevelésű játékosával, Rétyi Róberttel. A klub és a futballista 2024 nyaráig szóló megállapodást írt alá.

 

A labdarúgóval még 2018 decemberében kötött profi szerződést az angyalföldi együttes, amelynél aztán a következő másfél évben 23 tétmérkőzésen kapott lehetőséget. A klub ezt követően úgy döntött, hogy kölcsönadja a fiatal támadót az NB II-ben szereplő FC Ajkához, amelynél az elmúlt idényben 37 másodosztályú bajnokin hét gólt szerzett, míg a Magyar Kupában két találkozón háromszor volt eredményes.

„Azért kerültem kölcsönbe Ajkára, hogy a több játéklehetőség a fejlődésemet szolgálja. Mindvégig azon dolgoztam, hogy folyamatosan erősödjek, és ha visszatérek Angyalföldre, akkor legyen esélyem játszani, segíteni a csapatot. Nagyon boldog vagyok, hogy ez sikerült és hosszabbítani tudtunk, jó érzés, hogy a klub számít rám. Tovább szeretnék fejlődni, gólokkal és gólpasszokkal segíteni az együttest, s bízom benne, hogy a Vasasban válok NB I-es futballistává” – nyilatkozta az aláírást követően a klub honlapjának Rétyi Róbert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik