NB II: magyar bajnok támadót igazolt a Szeged

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.01.15. 22:23
null
Prosser Dániel a Szegednél folytatja (Fotó: szeged-grosicsakademia.hu)
Prosser Dániel a dán SönderjyskE csapatától igazolt az NB II-ben szereplő Szeged-Csanád Grosics Akadémiához. A 28 éves támadó korábban a Marco Rossi vezette Honvéddal bajnokságot nyert.

 

A Szeged a klub honlapján jelentette be, hogy leigazolta Prosser Dánielt. A 28 éves játékos a Budapest Honvédnál lett NB I-es labdarúgó 2013-ben. Ezt követően a Puskás Akadémiában, Sepsiszentgyörgyön, Diósgyőrben és az MTK-nál is játszott.

„Motiváltan érkezem Szegedre, egy sokra hivatott csapathoz. Informálódtam, mielőtt aláírtam a szerződésemet, és nagyon jó dolgokat hallottam a klubról. Azt is tudom, hogy Szegeden remek körülmények között készülhetünk majd. A tabella első felében vagyunk, a feljutásért küzdhetünk, a céljaink eléréséhez remélem az én góljaim is segítenek majd. Bár az elmúlt félévben nem volt csapatom, de egyénileg, edző segítségével folyamatosan edzésben voltam, fizikálisan és mentálisan sokat készültem. Jó állapotban vagyok és ezt szeretném mielőbb bebizonyítani a pályán is” – mondta a mindkét szélen bevethető támadó.


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZEGED-CSANÁD GA-NÁL
Érkezők: Rácz Balázs (DVSC – kölcsönbe), Prosser Dániel (SönderjyskE – Dánia)
Távozók: Daru Bence (Kozármisleny – kölcsönbe), Kóródi Nándor (Békéscsaba)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik