NB II: Klausz László távozott az ETO-tól – hivatalos

Vágólapra másolva!
2022.07.20. 19:15
null
Klausz Milán (balra) után édesapja, Klausz László is távozik az ETO-tól (Fotó: Huszár Gábor/Kisalföld)
A labdarúgó NB II legutóbbi kiírásának hetedik helyén végző ETO FC Győr közös megegyezéssel szerződést bontott a Rába-partiak eddigi vezetőedzőjével, Klausz Lászlóval, akit június végén egy nappal azután mentett fel a győri vezetőség a munkavégzés alól, hogy távozott a csapattól a fia, Klausz Milán.

 

Mint megírtuk, az ETO hivatalos honlapja korábban Klausz László felmentése kapcsán úgy fogalmazott a klubvezetés és a vezetőedző közötti bizalom visszafordíthatatlanul megromlott, ezért azonnali hatállyal felmentették a munkavégzés alól. A Rába-partiak közleménye nem részletezte, mi áll a háttérben, de a közlemény előtti napon távozott Győrből, és az NB I-es ZTE-hez igazolt Klausz László fia, Klausz Milán.

Klausz László 2021 júniusában váltotta Dobos Barnát az ETO kispadján, s az elmúlt idényben hetedik helyen végzett a csapattal, amely bejutott a Magyar Kupa elődöntőjébe.

Az ETO FC Győr honlapján tudatta azt is, hogy Klausz László mellett segítője, Popovits Pál is távozik a csapattól.

További, a győriekhez kapcsolódó hír, hogy a klub egy évvel meghosszabbította 27 éves középpályása, Toma György szerződését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik