D. S. B., P. K. 2022.06.02 11:30 Frissítve: 2022.06.02 16:21

NB II: Aczél Zoltán mégsem tart a másodosztályba a Kozármislennyel

Bár Aczél Zoltán szóban mindenben megegyezett az NB III Közép-csoportjában bajnoki címet szerző és másodosztályba jutó HR-Rent Kozármisleny vezetőségével, egyik másodedzője nem hosszabbított, ami miatt a vezetőedző is távozik a baranyai futballcsapattól.

 

Aczél Zoltán mégsem marad Kozármislenyben (Fotó: kozarmisleny.hu)

 

A Kozármisleny már korábban bejelentette, szóban sikerült megegyezni Aczél Zoltán vezetőedzővel a hosszabbítás feltételeiről és megbeszélték a következő idény lehetőségeit, ugyanakkor Aczélnak feltétele volt a szerződés aláírása előtt, hogy a stáb többi tagjával is hosszabbítsanak. Miután azonban az egyik másodedző nem fogadta el a Kozármisleny hosszabbítási ajánlatát, Aczél Zoltán is a távozás mellett döntött – számolt be róla a baranyai klub honlapja.

Az 55 esztendős szakvezető 2021. június 1-jén vette át a Kozármisleny irányítását, mellyel veretlenül, huszonhét győzelemmel és tizenegy döntetlennel nyert bajnoki címet az NB III Közép-csoportjában és jutott fel az NB II-be.

„Csodálatos év volt – mindenhol vannak apróbb súrlódások, kisebb viták, de ettől függetlenül minden stimmelt! Az eredmények jöttek, a játék javult: az a csapat, amely harminc pontra volt az előző évben a bajnoki címtől, néhány új játékossal most toronymagasan, veretlenül nyerte meg a bajnokságot. Mi adjuk a gólkirályt, mi adjuk a második helyezettet a góllövőlistán. Nagyon jó kapcsolat alakult ki köztem és a labdarúgóink között, nagyon jó volt velük dolgozni, szeretem őket, fáj, hogy nem velük dolgozom tovább. Ezt még nehéz most megemészteni, de tudom, hogy felemelik a fejüket, úgy, ahogy én is, és teszik a dolgukat tovább, hiszen kiváló emberek, szakmailag is megfelelőek arra a feladatra, ami rájuk vár” – fogalmazott a kozarmislenyfc.hu-nak Aczél Zoltán.

A Kozármisleny a honlapján ismertette, hogy Volcsányi Csaba kapusedzővel szerződést hosszabbítottak, a klubvezetők pedig már dolgoznak a vezetőedző pótlásán.

A Nemzeti Sport úgy értesült, Aczél Zoltán az NB II egyik kiesőjénél folytathatja edzői pályafutását, a csakfoci.hu is erről ír – Pintér Attilát válthatja a III. Kerületnél.

2022.09.12 12:47:14

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A DVTK Könyves Norbert duplájával és Biben Barnabás öngóljával 3–0-ra legyőzte az MTK-t.

2022.09.09 23:43:12

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Balaton-partiak otthon ismét nem találtak legyőzőre, de nyerni sem tudtak.

2022.09.09 22:51:38

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Nem tudta megtörni nyeretlenségi sorozatát a Hali, ponttal távozott az Ajka.

2022.09.09 23:06:33

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A pécsiek továbbra is veretlenek, Rába-parti sikerük már a negyedik győzelmük a bajnokságban.

2022.09.09 23:06:33

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Vereséggel mutatkozott be a Kozármisleny új vezetőedzője, Szekeres Zoltán.