F. B. 2020.04.30 20:53 Frissítve: 2020.05.01 13:36

NB II: a Tiszakécske is hamarosan elkezdi az edzéseket

A labdarúgó NB II-ben szereplő Tiszakécskei LC-nél is hamarosan megkezdődhet a közös munka – számolt be róla a klub honlapja.


Még nem jött el az idő, hogy Lucsánszky Tamás újra csapatot irányítson (Fotó: Dömötör Csaba)

 

Nyilas Elek, a klub szakmai igazgatója a klubhonlapon elmondta, hogy – a csütörtöki kormányrendelet adta lehetőséggel élve – jövő hétfőn az összes játékoson és a velük dolgozó stábtagokon, közvetlen munkatársakon is elvégzik a koronavírus-teszteket, melyeknek kedden lesz meg az eredménye. Ezt követően szerdán, remélhetőleg teljes létszámmal folytatódhat a közös munka, a felkészülés az NB II-es bajnokság folytatására.

Korábban hírt adtunk róla, hogy Virágh Ferenc helyett a legutóbb az MTK-nál dolgozó Lucsánszky Tamás lesz a csapat új edzője, de mostanra kiderült, hogy még sincs edzőváltás a kécskeieknél.

Bár a közelmúltban többször is beszélgettem a klub vezetőivel, nem jutottunk el odáig, hogy a csapat vezetőedzője legyek – mondta az NSO-nak Lucsánszky. – Korábban egyébként több klub részéről is voltak puhatolózások, de ezekből nem született megállapodás.”

A Tiszakécske gyengén szerepel a másodosztályban, 27 bajnokin 26 pontot szerzett, ezzel a kiesést jelentő 18. helyen áll. Az együttes tavaly nyáron Simon Antallal kezdte el a bajnokságot, de az őszi szezon derekán megváltak a trénertől, helyette Virágh Ferenc előbb megbízott edzőként, majd vezetőedzőként irányította a csapatot a koronavírus-járvány miatti márciusi kényszerszünetig.

2021.01.13 22:24:46

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER

ALAPVONAL. Vajon egy tíz-húsz éve megszűnt csapat emlékét őrző, faluvégi enyészetnek átadott futballpálya továbbra is „szent térnek” számít-e, vagy már lehet rá hordani trágyát, bontott téglát, tört betoncsövet?

2021.01.11 14:24:59

Labdarúgó NB II F. B.

NB II-ES PIACFIGYELŐ. Dragóner a Halinál, Szokol és Paku újra a Szparinál. A Sori elveszítette Huszákot.

2021.01.02 08:27:03

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER (szöveg), ÁRVAI KÁROLY (fotók)

Megszűnt csapatok legendái Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből, a fehérgyarmati járásból.

2020.12.17 13:01:53

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT, PÓSFAI GYULA

A koronavírus-járvány közrejátszott több csapat helyezésében • Elfogadhatóan teljesített a Szentlőrinc, gyengén a DEAC.

2020.12.14 11:01:04

Labdarúgó NB II KVANDUK BENCE

Egy pontot tudott otthon tartani az őszi szezon utolsó meccsén a Pécs, de így is a második helyre lépett.