SZ. R. 2021.07.22 09:47 Frissítve: 2021.07.22 10:10

NB II: a Fehérvártól igazolt fiatal középpályást a PMFC

Hivatalos oldalán jelentette be a PMFC, hogy szerződtette a Mol Fehérvár utánpótlás-válogatott középpályását, Kövesdi Pétert.

Kövesdi Péter az elmúlt idényben a Mol Fehérvár második csapatában kapott szerepet (Fotó: pmfc.hu)

 

A 18 esztendős futballista a szentendrei Dunakanyar SE-nél nevelkedett, majd a Mol Fehérvárnál lett profi játékos, amelynek az NB III-ban szereplő második csapatában az elmúlt idényben 25 mérkőzésen kapott szerepet. Teljesítményével kiérdemelte a meghívót a magyar U18-as válogatottba, amelyben idén márciusban be is mutatkozhatott Románia ellen.

„Örülök, hogy a PMFC-hez igazoltam, hosszú távon képzelem el a pályafutásomat Pécsen. Szeretnék minél előbb stabil játékossá válni, és szép sikereket elérni. Természetesen, mint mindenki, én is nagyon várom már az új idényt, mégiscsak egy profi bajnokságba kóstolhatok bele" – nyilatkozta az aláírást követően a klub honlapjának Kövesdi Péter.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL
Érkezők:
Bukrán Erik (DVTK), Bíró Bence (MTK – kölcsönbe), Dávid Zoltán (Kazincbarcika), Hursán György (Békéscsaba), Károly Bálint (Kecskemét), Marques-Airosa Patrik (Budaörs), Svedjuk Alex (ukrán-magyar, Nyíregyháza), Kövesdi Péter (Mol Fehérvár FC)
Távozók:
Bajner Bálint
(?), Batizi-Pócsi Balázs (?), Hermány Bence (?), Gajág Gergő (Kozármisleny), Németh Márk (Szentlőrinc), Óvári Zsolt (ETO FC Győr)

 

2021.07.06 10:08:01

Labdarúgó NB II CS. M.

Az NB I-ből a 2020–2021-es idény végén kiesett Budafok a III. Kerültei TVE ellen lép pályára az első fordulóban.

2021.06.04 11:35:40

Labdarúgó NB II MALONYAI PÉTER

A Vasas elnöke feljelenti klubját, a csapat nem játszhat otthon, az adósság örök…