MTK: Vukmir az NB III-ban folytatja, Kolomojec hazatért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.13. 07:16
Az ukrán Jurij Kolomojec mellett egy nagy búcsúzója is van a labdarúgó NB II-ben rajthoz álló MTK Budapestnek: Vukmir Dragan hét év után elhagyta a kék-fehéreket.

A 38 esztendős, védőként és középpályásként is bevethető szerb-magyar Vukmir Dragan a labdarúgó NB III-ban szereplő III. Kerületi TVE együttesében folytatja pályafutását. A korábban többek között a Fradiban, a DVSC-ben és a Honvédban is szereplő Vukmir 2010 nyara óta erősítette az MTK-t, az előző szezonban 14 NB I-es bajnokin játszott. (Az óbudaiak egyébként klubjuk honlapjának tájékoztatása szerint a korábbi fradista Grúz Tamást is leigazolták.)Vukmir Dragan a labdarúgó NB III-ban szereplő III. Kerületi TVE együttesében folytatja pályafutását. A korábban többek között a Fradiban, a DVSC-ben és a Honvédban is szereplő Vukmir 2010 nyara óta erősítette az MTK-t, az előző szezonban 14 NB I-es bajnokin játszott. (Az óbudaiak egyébként klubjuk honlapjának tájékoztatása szerint a korábbi fradista Grúz Tamást is leigazolták.)

Az már korábban eldőlt, hogy az ukrán Jurij Kolomojec is elhagyja az MTK-t, mostanra pedig az is biztossá vált, hogy a támadó visszatér Ukrajnába előző csapatához, a Vorszkla Poltavához. Kolomojec tehát mindössze fél évet töltött el a Hungária körútiaknál.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK-NÁL
Érkezők:Bori Gábor (Gyirmót), Balogh Béla (Mezőkövesd), Farkas Balázs (Balmazújváros) Gengeliczki Gergő (Soroksár), Lencse László (Puskás Akadémia), Szentpéteri Viktor (Vác), Vass Patrik (Gyirmót)
Kölcsönből visszatérők: Demjén Patrik
(Dorog), Horváth Péter (Soproni VSE), Deutsch Bence (Zalaegerszeg), Jakab Dávid (Zalaegerszeg), Talabér Attila (Kisvárda)
Az utánpótlásból felkerültek: –
Kiszemeltek: –
Távozók:
Bolla Bendegúz (Videoton), Federico Groppioni (olasz, Csep-Gól), Jurij Kolomojec (ukrán, Vorszkla Poltava – Ukrajna), Danijel Petkovics (montenegrói, Franciaország – Lorient), Poór Patrik (Puskás Akadémia), Vadnai Dániel (Mezőkövesd), Vukmir Dragan (III. Kerületi TVE)
Kölcsönbe távozók: Hinora Kristóf (Nyíregyháza)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Leandro Martínez
(olasz-argentin, Haladás)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:
Pintér András (Soroksár), Myke Bouard Ramos (brazil, ?), Khaly Thiam (szenegáli, Gaziantespor-kölcsön után)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik