V. Á. 2021.12.08 10:57 Frissítve: 2021.12.08 11:01

ZTE: szerződést hosszabbított a januárban érkezett védő

A labdarúgó NB I-ben szereplő Zalaegerszeg szerződést hosszabbított Kálnoki-Kis Dáviddal – írja a klub közleménye.

 

Kálnoki-Kis (jobbra) marad a ZTE-nél (Fotó: Szabó Miklós)


A 30 éves középső védő januárban a Honvédtól érkezett a ZTE-hez, melyben a 2021–2022-es idényben 11 bajnokin lépett pályára, többször is csapatkapitányként. Az évad végén lejáró szerződését további egy évvel hosszabbította meg a klub.

A korábban Újpesten és az MTK-nál is játszó Kálnoki-Kis összesen 144 NB I-es mérkőzésen szerepelt eddig.

„Hálás vagyok a klubnak és a vezetőségnek, hogy felajánlották ezt a lehetőséget. Célom, hogy továbbra is fejlődjek és segítsek a csapatnak; bízom benne, hogy sok örömöt okozhatunk a szurkolóinknak. Büszke vagyok a szerződéshosszabbításra” – mondta el az aláírást követően a védő.

 A ZTE kedden, horvát védője, Zoran Lesjak kontraktusát is meghosszabbította.

2022.01.18 23:32:13

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

ALAPVONAL. Józan belátás, végtelen türelem és tudatos közeledés segíthet megbirkózni a történelem súlyos örökségével, és legjobb hitünk ellenére sem lehetünk meggyőződve arról, hogy nemes futballszakmai törekvések átírhatják a sok évszázados társadalmi kódokat.

2022.01.17 21:22:16

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Nálam ilyen Aschner Lipót. Jövő héten lesz 150 éve, hogy megszületett, ma hetven esztendeje hunyt el, ám mint a kiemelkedő személyiségek általában, nem csupán a kerek évfordulókon érdemeln(én)ek említést. A minőségre esküdött, ám a földön járt. »Amíg én állok az Újpest élén, addig sportbeli elhatározásokat sohasem fog nálunk anyagi szempont irányítani.«

2022.01.16 22:00:48

Labdarúgó NB I N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Lehet, míg az Aranycsapat a modern futball origója, addig Deák Bamba a hőskor ideájának utolsó világszínvonalú példázója? Aki a diadal reményének eleven modellje volt Szentlőrincen és az Üllői úton, a közösség daliájaként, s a játék leginkább mámorító pillanatával, a góllal oly sokszor adott örömet, mint rajta kívül senki a világon ily rövid idő alatt.