H. Á. 2022.01.25 22:08 Frissítve: 2022.01.25 22:22

ZTE: korábbi horvát U-válogatott szélsővel erősítettek

A labdarúgó NB I-ben szereplő ZTE FC hivatalos honlapján jelentette be, hogy kölcsönbe szerződtette a horvát élvonalban szereplő NK Osijektől a 27 éves, korábbi horvát utánpótlás-válogatott szélsőt Sime Grzant.

 

Grzan mindkét oldalon bevethető szélső (Fotó: ztefc.hu)

A ZTE hivatalos honlapja szerint a 27 éves Grzan a csapat hatodik téli érkezője, posztját tekintve pedig mindkét oldalon bevethető szélső, akit nyárig vett kölcsön a csapat az NK Osijektől.

A ztefc.hu beszámolója szerint Grzan már 17 éves korában bemutatkozott a horvát élvonalban, s több horvát és bosnyák élvonalbeli csapatnál is szerepelt az elmúlt években. A 2020–21-es idényben hét gólt szerzett az NK Istrában, s a nyáron igazolt Eszékre, ahol 13 bajnoki mérkőzésen szerepelt.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS ZALAEGERSZEGEN
Érkezők: Mocsi Attila
(Haladás)
Kölcsönbe érkezők: Halmai Ádám (Mol Fehérvár), Sime Grzan (horvát, NK Osijek – Horvátország), Posztobányi Patrik (Puskás Akadémia), Mihael Rebernik (horvát, NK Nafta Lendava – Szlovénia), Zsóri Dániel (Mol Fehérvár),
Kölcsönből visszatérők:
Szalay Szabolcs (Tiszakécske)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Fehér Barnabás
Kiszemeltek: Todor Todoroszki (északmacedón, Radnicski Nis – Szerbia), Gjoko Zajkov (északmacedón, Levszki Szófia – Bulgária)
Távozók: Babati Benjamin (Mezőkövesd), Bakary Nimaga (mali, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Skribek Alen (Puskás Akadémia)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: 

2022.05.25 23:43:11

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Nem volt akkora bolondság, amikor Bernd Storck elkezdte mérni, elemezni, mit tudnak a legjobb magyar játékosok – mára csak kiderült, hogy az NB I-es futballpályákon sem csak védőkkel vagy éppen a csatárokkal, hanem a tudománnyal is versenyt kell futni.

2022.05.23 21:28:44

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Nem az anyagiak motiválják elsősorban.

2022.05.23 07:57:30

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

Bozsik Péter: Egerszegen dolgozni a bajnoki címünket hozó idényben maga volt a mámor!

2022.05.22 22:41:57

Labdarúgó NB I KUN ZOLTÁN

ALAPVONAL. Mert utólag már nagyon könnyű volt belemagyarázni, hogy a nagyképű magyar futballista nyilván úgy gondolta, majd jól megszívatja a BEK-győztes olaszt, emelget, esernyőzik, meg brazil körözik, és tessék, mekkorát koppant – természetesen szó sem volt ilyesmiről, a legjobbnak tetsző helyzetkezelés ért igazán kellemetlen véget.