nemzetisport.hu 2021.03.01 11:31 Frissítve: 2021.03.07 23:22

Tizenkét magyar bajnoki mérkőzés egy hét alatt a közmédia csatornáin!

A hét folyamán 12 OTP Bank Liga-találkozóval várja nézőit az M4 Sport, az M4 Sport+ és az m4sport.hu. A hétközi fordulónak köszönhetően öt napon keresztül követhetik a labdarúgás szerelmesei a magyar futball küzdelmeit. (X)

 

 

FTC–DVTK a nap rangadója: kedden 20 órától a kiesés ellen küzdő miskolciak a listavezető zöld-fehérek otthonában próbálnak újabb lépést tenni a bennmaradásért. A találkozó tétje is legalább akkora lesz, mint a presztízse. Az FTC-n érezhető, hogy a tavasszal a magabiztos előny tudatában kicsit tompult a keret élessége és a koncentrációja. Olyan mérkőzéseken is pontokat veszített, amiket az ősz folyamán magabiztosan megnyert.  

Szerdán a bentmaradás kivívása szempontjából kulcsfontosságú mérkőzéssel folytatódik a hét: a Budafok az Újpest otthonába látogat. A 17.30-tól kezdődő találkozón a házigazdák győzelem esetén öt pontra növelik az előnyüket a vendégekkel szemben a tabellán. Ez azt jelentené, hogy a lila-fehérek akár még a középmezőnyt is megcélozhatják a bajnokság folytatásában. Nagyot fordulhat velük a világ, hiszen néhány héttel ezelőtt még komoly válságot emlegettek a szakemberek a klubnál és az egyik biztos kiesőként emlegették őket. Kérdés, hogy egymás után két győzelem meghozhatja-e a klub számára a hosszú távú stabilitást. 

A forduló egyik leginkább gólgazdagabbnak ígérkező mérkőzésével jön a Péntek esti foci. A gólok mellett, ismét a DVTK életben maradásáról fog szólni a péntek este. Ha kedden a listavezető otthonában érvényesül a papírforma és a zöld-fehér legyőzik a miskolciakat, akkor péntek este az MTK ellen akár pont is kerülhet a Diósgyőr idényére. Az biztos, hogy látványos, gólgazdag mérkőzésre számíthatnak az M4 Sport nézői. 

Szombaton Bognár György és Pintér Attila összecsapását követhetik az M4 Sport+ nézői: a két szakvezető edzői filozófiája élesen eltér egymástól. Nagy kérdés, hogy a Paks támadófutballja, vagy a Mezőkövesd hátsó stabilitásra épülő játéka lesz-e kifizetőbb ezen a mérkőzésen. A bajnokság két meglepetéscsapatáról van szó, hiszen mindkét együttes számára elérhető még akár a nemzetközi szereplés is. A közvetítés 17 órától kezdődik és párhuzamosan az m4sport.hu oldalon is megtekinthető. Este 19.30-tól az Újpest FC felcsúti vendégjátékét követhetik az M4 Sporton.

A hetet három mérkőzés zárja, köztük Horváth Ferenc és a szintén Honvéd-kötődésű Supka Attila együttesének találkozója: vasárnap 16 órától az M4 Sport+ csatornán követhetik a nézők a Budapest Honvéd és a Kisvárda összecsapását. Az utóbbi fordulókban a Supka Attila vezette várdai együttes megtorpanni látszott, egy győzelem esetén viszont újra lendületbe kerülhetne és visszakapaszkodhatna akár a nemzetközi indulást érő helyekre is. A másik oldalon, a fővárosiak számára a kieső helyekről való elkerülés a tét ezen az összecsapáson.

A közmédia Gurulj be lassítva is! című podcastjában Berkesi Judit és Hajdú B. István között is szóba kerültek a korábbi hetek edzőváltásai. Abban megegyeztek, hogy Horváth Ferencnek nem lesz könnyű dolga a Budapest Honvéd kispadján. Az adás visszahallgatható az m4sport.hu oldalon.

OTP Bank Liga, 24. forduló – közvetítések  
Március 2., kedd  
15.15: Kisvárda Master Good–Puskás Akadémia FC  M4 Sport
17.00: Budapest Honvéd–MTK Budapest M4 Sport
20.00: Ferencvárosi TC–DVTK M4 Sport
Március 3., szerda   
15.15: Mezőkövesd Zsóry FC–ZTE FC         M4 Sport
17.30: Újpest FC–Budafoki MTE M4 Sport
20.00: Mol Fehérvár FC–Paksi FC M4 Sport
OTP Bank Liga, 25. forduló – közvetítések  
Március 5., péntek  
20.00: DVTK–MTK Budapest M4 Sport
Március 6., szombat  
17.00: Paksi FC–Mezőkövesd Zsóry FC M4 Sport+
19.30: Puskás Akadémia FC–Újpest FC M4 Sport
Március 7., vasárnap  
16.00: Budapest Honvéd–Kisvárda Master Good
M4 Sport+
18.00: ZTE FC–Ferencvárosi TC 
M4 Sport
20.15: Budafoki MTE–MOL Fehérvár FC M4 Sport

 

2021.04.22 00:12:29

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. A Fradi lehet az esélyesebb, akárki jön szembe.

2021.04.21 14:50:14

Labdarúgó NB I CSERHÁTI ANDRÁS (összefoglaló), HATÁR DÁVID (percről percre)

Előbb Hahn János szerezte meg idénybeli 19. gólját, majd Balogh Balázs is beköszönt.

2021.04.21 13:28:13

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT (összefoglaló), PÓSFAI GYULA (percről percre)

Vutov révén hamar előnybe került a borsodi csapat, ám Negóék a második félidőben hárommal válaszoltak.

2021.04.21 16:31:34

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Jobban akarta a sikert a Diósgyőr, az ezüstéremért harcoló felcsútiakkal volt játékosuk babrált ki a ráadásban.

2021.04.21 13:57:09

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN (összefoglaló), RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

Jól játszott a Kisvárda, az MTK legnagyobb lehetősége Varga Roland kapufája volt.