nemzetisport.hu
2017.06.28 10:05 Frissítve: 2017.06.28 10:33

Puskás Akadémia: Tetszik, amit a klub képvisel – Heris

Jonathan Heris a nyáron lett a labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia játékosa. Az Újpestről érkező védőnek tetszik az, amit a felcsúti klub képvisel, Pintér Attilát pedig jó szakembernek tartja.

 

Mint már mondtam, szeretem a kihívásokat. Ambiciózus csapathoz kerültem, amely a lehető legjobb eredményt szeretné elérni a bajnokságban – ecsetelte a PAFC-hoz szerződését Jonathan Heris a pfla.hu-nak. – Vezetőedzőnket, Pintér Attilát kiváló szakembernek tartom, és mindent egybevéve is tetszik, amit a Puskás Akadémia képvisel."

Nagyszerűek az első benyomásaim, eddig tényleg minden »kerek«. Örömmel kapcsolódtam be a munkába, nagyon tetszenek az edzések, a srácokkal is minden rendben, egyszóval kitűnően érzem magam. Remek csapatunk van, apait-anyait beleadva dolgozunk azért, hogy összeálljunk a bajnoki rajtra, és noha nem szeretek jósolgatni, azok alapján, amit eddig tapasztaltam, azt is el tudom képzelni, hogy az élmezőnyben végzünk."

Heris arról is beszélt, hogy mennyire szeret hazánkban élni. „Egyáltalán nem, nagyon szeretek itt lenni, nyugodtan mondhatom, minden tökéletes. Lehet, hogy megint csak sokakat meg fogok lepni ezzel, de sokkal jobban szeretek itt élni, mint Belgiumban. Nem tervezem, hogy valaha is elhagyjam Magyarországot.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PUSKÁS AKADÉMIA FC-NÉL
Érkezők: Balogh Balázs
(Újpest), Ulysse Diallo (mali, Mezőkövesd, szabadon igazolhatóként), Jonathan Heris (belga, Újpest), Madarász Márk (Gyirmót FC Győr, szabadon igazolhatóként), Osváth Attila (Vasas, legutóbb kölcsönben Debreceni VSC), Patrick Mevoungou (kameruni, DVTK), Poór Patrik (MTK), Szécsi Márk (Nyíregyháza)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Braniszlav Danilovics (szerb, Debreceni VSC), Stipe Bacelic-Grgic (horvát, Mezőkövesd), Dmitro Ljopa (ukrán, NK Osijek – horvát, ?), Lipcsei Ádám (Csákvár), Mészáros Dávid (Csákvár,), Branko Pauljevics (szerb, Mezőkövesd), Sallai Roland (Palermo – Olaszország, ?)
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Fazakas Géza (Sopron), Holman Dávid (Debreceni VSC), Djordje Kamber (bosnyák-szerb-magyar, Bp. Honvéd), Molnár Gábor (Mezőkövesd), Radó András (FTC), Windecker József (Újpest)
Távozók: Lencse László (MTK), Makrai Gábor (DVTK, kölcsön után végleg), Óvári Zsolt (DVTK), Pogacsics Krisztián (lejár a szerződése), Sándor György (Csákvár), Zima Ádám (Csákvár), Tischler Patrik (Újpest), Vaszicsku Gergő (Budafok, kölcsön után végleg)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:
Forró Gyula (Balmazújváros, DVSC), Gyömbér Gábor (Csákvár), Heffler Tibor, Branko Pauljevics (szerb), Pekár László (DVSC, DVTK, Haladás, Paks, Vasas, Sepsi OSK – Románia), Polonkai Attila, Tar Zsolt, Vanczák Vilmos

2022.09.30 19:26:03

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Kuttor Attila vereséggel tért vissza Kövesdre; fordítani tudott, és a harmadik helyre ugrott a Paks.

2022.09.29 09:43:12

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Kiállításokkal tarkított Közép-európai Kupa-döntőt nyert meg a főként itthon remeklő csapat 1962-ben

2022.09.22 09:05:57

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

1922 – Elsősorban Szűcs János elnök érdeme, hogy kinőhetett a földből.

2022.09.19 22:34:02

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A mérkőzést Szepesi György közvetítette a rádióhallgatóknak, s a lefújás után felvetette, hogy akkor lesz igazán esélyünk a kupákban, de főképp a BEK-ben, ha egy vagy legfeljebb két csapatba tömörítik az ország legjobb futballistáit.

2022.09.18 15:20:20

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az NB III Nyugati csoportjában szereplő Bicske otthonában lépett pályára a címvédő Ferencváros.