Puskás Akadémia: Nagy Zsolt lemarad a szeptemberi NL-meccsekről

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.07.30. 18:29
null
Szolnoki Rolandot hordágyon kellett levinni a Guimaraes ellen, keresztszalag-szakadás miatt féléves kihagyás vár rá (Fotó: Árvai Károly)
Mint ismert, három játékosát is elvesztette sérülés miatt a portugál Vitória Guimaraes elleni Európa-konferencialiga-párharcban a Puskás Akadémia FC, amely hivatalos honlapján számolt be róla, hogy Szolnoki Rolandra féléves, a válogatott Nagy Zsoltra három hónapos, a holland Luciano Slagveerre pedig négy-hat hetes kihagyás vár.

 

A Puskás Akadémia az idegenbeli 3–0-s vereség után a Pancho Arénában gól nélküli döntetlennel búcsúzott a portugál Vitória Guimaraes ellen az Európa-konferencialigában. Hornyák Zsolt vezetőedző emellett három kulcsjátékosát is elvesztette a felcsúti visszavágón.

A pfla.hu beszámolója szerint a „legolcsóbban” a holland Luciano Slagveer úszta meg, aki az első mérkőzés első félidejében sérült meg, s combizomszakadás miatt négy-hat hétig nem számíthat rá a felcsúti szakvezetés.

Majdnem kétszer ennyit, három hónapot kell kihagynia a már tizenegyszeres válogatott Nagy Zsoltnak, aki a diagnózis szerint részleges belső oldalszalag-szakadást szenvedett a visszavágó első félidejében, így az őszi Nemzetek Ligája-mérkőzéseken Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya sem számíthat a németek és az angolok elleni NL-meccsen is gólt szerző labdarúgóra.

A Puskás Akadémia legsúlyosabb sérültje a csapat kapitánya, Szolnoki Roland, aki keresztszalag-szakadást szenvedett, és meg kell műteni, a felépülése pedig hat hónapot vesz igénybe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik