NB I: Adrian Mutu elismerte, tárgyalni fog a Kisvárdával

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2021.11.24. 16:37
Adrian Mutu elárulta, valóban megkereste őt az NB I-ben szereplő Kisvárda a Joao Janeiro távozása miatt megüresedett vezetőedzői poszt kapcsán – számolt be róla a román Antena Sport.

Révész Attila, a kisvárdai klub sportigazgatója kedden azt nyilatkozta, többek között Adrian Mutu is jelölt az NB I-es csapat kispadjára. A szakvezető azt mondta, valószínűleg a hétvégén találkozik az egykori kiváló román csatárral.

„Igaz a hír, ám még nem tudom, mikor ülünk le tárgyalni. Meglátjuk, sikerül-e megegyeznünk” – idézi az as.ro Mutut, aki októberben, mindössze 12 találkozó után távozott a román első osztályú FC U Craiova éléről.

A román sajtó Mutut a szövetségi kapitányi poszttal is szóba hozta, ám a 42 éves tréner udvariasan azt mondta, amíg a válogatottnak van edzője, nem illik erről beszélni. Románia a harmadik helyen végzett a világbajnoki selejtezős csoportjában. Mirel Radoi kapitány már októberben jelezte, nem hosszabbítja meg az idén lejáró szerződését.

Mutu futballozott többek között a Chelsea-ben, a Juventusban és a Fiorentinában is. Edzőként dolgozott az al-Vahda utánpótlásában és az U21-es román válogatottnál.

Októberben a Gazeta Sporturilor azt írta, a Mol Fehérvár érdeklődik Mutu iránt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik