Kaposvár: váci alapemberrel és Thaiföldet megjárt játékossal erősítettek

Vágólapra másolva!
2019.07.04. 19:17
A labdarúgó NB I-be feljutó Kaposvári Rákóczi bejelentette Csiki Norbert és Tóth Gergely szerződtetését – számolt be róla a somogyi klub hivatalos honlapja.

A 28 esztendős Csiki Norbert – aki korábban Angliában és Thaiföldön is játszott – az előző idényben az NB II-es Budaörs játékosa volt. A korábbi korosztályos válogatott támadó a másodosztályban 24 mérkőzésen összesen nyolcszor volt eredményes, az idény végén távozott a budaörsiektől. Csiki – aki idehaza az MTK-ban, a Gyirmótban és a Vasasban is játszott – a Rákóczi július 2-i felkészülési mérkőzésén duplázott.

A Váctól érkező Tóth Gergely az NB II legutóbbi kiírásában 30 találkozón három gólt szerzett. A 27 éves, MTK-ban nevelkedő középpályás még sohasem szerepelt a magyar élvonalban, korábban Dunakeszin és a Pénzügyőrben futballozott, a Vácnál hat idényt töltött el. Csiki Norbert – aki korábban Angliában és Thaiföldön is játszott – az előző idényben az NB II-es Budaörs játékosa volt. A korábbi korosztályos válogatott támadó a másodosztályban 24 mérkőzésen összesen nyolcszor volt eredményes, az idény végén távozott a budaörsiektől. Csiki – aki idehaza az MTK-ban, a Gyirmótban és a Vasasban is játszott – a Rákóczi július 2-i felkészülési mérkőzésén duplázott.

A Váctól érkező Tóth Gergely az NB II legutóbbi kiírásában 30 találkozón három gólt szerzett. A 27 éves, MTK-ban nevelkedő középpályás még sohasem szerepelt a magyar élvonalban, korábban Dunakeszin és a Pénzügyőrben futballozott, a Vácnál hat idényt töltött el.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC-NÉL
Érkezők: Csiki Norbert (Budaörs, szabadon igazolhatóként), Tóth Gergely (Vác FC)
Kölcsönbe érkezők: Nagy Richárd (Mezőkövesd, ismét kölcsön)
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –

Kiszemeltek:
Távozók:
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Tömösvári Bálint (?, Bp. Honvéd)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik