Honvéd: Nagy Dominik távozik Kispestről – hivatalos

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2023.01.02. 12:04
null
Nagy Dominik 44 meccs után távozik Kispestről (Fotó: Szabó Miklós)
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport korábbi értesülései: nem hosszabbított szerződést a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéddal Nagy Dominik, így a szélső távozik Kispestről – derül ki a klub honlapján megjelent közleményből.


Nagy Dominik
az április 16-i, Ferencváros elleni hazai bajnokin (1–2) megsérült, elszakadt a térdszalagja, azóta nem lépett pályára. Egyelőre kérdés, mikor kerülhet tökéletes formába, ettől függetlenül információink szerint több hazai együttes csábítja.

A 10-szeres válogatott labdarúgó Pécsen kezdte a pályafutását, megfordult Kozármislenyben, majd 2013-ban a Ferencvároshoz igazolt. 2017-ben egymillió euróért vitte el a Legia Warszawa, ahonnan egy év elteltével visszaadták kölcsönben az Üllői útra, majd később tett egy féléves kitérőt a görög Panathinaikoszhoz is. 2020 őszén szerződést bontottak vele Varsóban, az ez utáni télen írt alá a Honvédhoz – kispesti színekben 44 tétmeccsen 9 gólt és 10 gólpasszt jegyzett.

A válogatottban a 2016-os Svédország elleni felkészülési mérkőzésen (0–2) küldte pályára először Bernd Storck, Marco Rossi legutóbb 2019-ben, az azeriek elleni itthoni Eb-selejtezőn (1–0) számított rá.

 

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók:
Nagy Dominik (lejárt a szerződése)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Szappanos Péter (Mol Fehérvár), Tamás Krisztián, Zsótér Donát

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik