FTC: ezért nem jött össze Otigba ügylete – nem rajta múlt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.18. 10:21
Bár a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros szerette volna magához csábítani Otigba Kennethet, és a védő is szívesen lett volna a zöld-fehérek játékosa, az ügylet végül kútba esett. A nigériai-magyar labdarúgó elárulta, miért.

„Nagyon szívesen lettem volna a Ferencváros játékosa, ám ez nem jött össze – mondta Otigba a voetbalcentraal.nl-nek. – Nem rajtam múlt, hogy így alakult. A helyzet az, hogy a Heerenveen több pénzt akart kérni értem.”Otigba a voetbalcentraal.nl-nek. – Nem rajtam múlt, hogy így alakult. A helyzet az, hogy a Heerenveen több pénzt akart kérni értem.”

Otigba szerződése a szezon végén lejár, a Fradi megvásárolta volna a védőt, míg a holland klub inkább kölcsönadásban gondolkodott, végül azonban egyik forgatókönyv sem valósult meg.

„Szeptember elseje után végiggondoltam a helyzetemet, és azt mondtam magamban, ha már így alakult, mindent megteszek, aztán meglátjuk, mire lesz ez elég. Keményen dolgoztam eddig is, és ezután is így teszek majd. Nehéz elfogadnom a helyzetemet, de az edzéseken és azokban a játékpercekben, amelyek jutnak nekem, igyekszem a maximumot nyújtani.”

Az Eredivisie 5. fordulójában a Heerenveen 3–1-re kikapott a Groningen otthonában, Otigba csereként beállva egy félidő játéklehetőséget kapott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik