nemzetisport.hu
2015.09.18 10:21 Frissítve: 2015.09.18 15:17

FTC: ezért nem jött össze Otigba ügylete – nem rajta múlt

Bár a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros szerette volna magához csábítani Otigba Kennethet, és a védő is szívesen lett volna a zöld-fehérek játékosa, az ügylet végül kútba esett. A nigériai-magyar labdarúgó elárulta, miért.

 

„Nagyon szívesen lettem volna a Ferencváros játékosa, ám ez nem jött össze – mondta Otigba a voetbalcentraal.nl-nek. – Nem rajtam múlt, hogy így alakult. A helyzet az, hogy a Heerenveen több pénzt akart kérni értem.”

Otigba szerződése a szezon végén lejár, a Fradi megvásárolta volna a védőt, míg a holland klub inkább kölcsönadásban gondolkodott, végül azonban egyik forgatókönyv sem valósult meg.

„Szeptember elseje után végiggondoltam a helyzetemet, és azt mondtam magamban, ha már így alakult, mindent megteszek, aztán meglátjuk, mire lesz ez elég. Keményen dolgoztam eddig is, és ezután is így teszek majd. Nehéz elfogadnom a helyzetemet, de az edzéseken és azokban a játékpercekben, amelyek jutnak nekem, igyekszem a maximumot nyújtani.”

Az Eredivisie 5. fordulójában a Heerenveen 3–1-re kikapott a Groningen otthonában, Otigba csereként beállva egy félidő játéklehetőséget kapott.

2023.02.04 23:43:11

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Érdeklődéssel olvasnék egy listát arról, kik alkotják a FARE tagságát, hányan vannak. Mert bizonyságot szeretnék kapni arról, hogy a hevület és a küldetéstudat önmagában nem elegendő ahhoz, hogy több tízezres szurkolótáborokról és áttételesen országokról véleményt, ítéletet alkothassanak, amely súlyos következményekkel járhat.

2023.02.04 19:00:54

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Késve érkeztek, de „pontosan” távoztak a debreceniek, döntetlennel ért véget a fehérvári rangadó.

2023.02.04 14:28:23

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A kiesés ellen küzdő hazaiaknak kevés az egy pont, a vendégek pedig több ziccert is elpuskáztak.

2023.02.04 10:16:01

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az irreális időjárási körülmények között mindössze egy-egy kapufáig jutottak a csapatok.