Fehérvár: Huszti veheti át a csapatot, Juhász lehet a sportigazgató – NS-infó

Pór KárolyPór Károly
Vágólapra másolva!
2022.10.17. 14:01
null
Huszti Szabolcs (balra) a pálya mellől, Juhász Roland az irodából irányíthatja a Mol Fehérvárt(Fotó: Török Attila/ NSO-montázs)<br />
A Nemzeti Sport úgy értesült, hogy Michael Boris távozása után a legutóbb a DVSC-nél dolgozó Huszti Szabolcs veszi át a Mol Fehérvár irányítását, Juhász Roland pedig sportigazgatóként térhet vissza.  Mindketten Fehérváron vannak már, a délutáni edzést Huszti Szabolcs tarthatja. 

 

Miután a Mol Fehérvár hétfő délelőtt bejelentette, hogy Michael Boris vezetőedző és Sallói István sportigazgató is távozik a klubtól, a csapat két korábbi játékosát, Huszti Szabolcsot és Juhász Rolandot is látták Fehérváron.

A hírek szerint a délutáni edzést már Huszti Szabolcs tartja, míg Juhász Roland sportigazgatóként térhet vissza a klubhoz. Az még kérdés, hogy a legutóbb Debrecenben dolgozó Huszti pontosan milyen pozícióban térhet vissza, mert neki nincs meg a pro licences edzői végzettsége, ami az NB I-ben kötelező a szakvezetők számára (pro licenc nélkül csak ideiglenesen lehet valaki vezetőedző az NB I-ben).

A klub megkeresésünkre nem kívánta kommentálni a hírt, későbbre ígértek tájékoztatást, de várhatóan még ma kiderül, hogy két nap múlva ki irányítja a csapatot a Puskás Akadémia elleni Magyar Kupa-mérkőzésen.

Juhász Roland 2013 és 2020 között futballozott Fehérváron, kétszer nyert bajnokságot a csapattal. Huszti Szabolcs 2018 és 2020 között volt a Mol Fehérvár labdarúgója, a 2018-as bajnokcsapatban már együtt futballozott Juhásszal, mindketten a Fehérvárból vonultak vissza két évvel ezelőtt. Huszti a visszavonulása után edzőként Debrecenben dolgozott, a DVSC-vel 2021 tavaszán feljutott az NB II-ből, tavaly ősszel viszont elköszönt a klubtól.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik