Pécsi MFC: a klubnál megerősítették, tulajdonosváltás jöhet – NS-infó

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2024.07.10. 10:08
György Tamás tulajdonos távozhat a PMFC-től (Fotó: pmfc.hu)
A Nemzeti Sport értesülései szerint hamarosan tulajdonost válthat az idén az NB III-ba kiesett Pécsi MFC. A hírt Győri János ügyvezető kérdésünkre megerősítette.

 

 

A korábban tulajdonosként a Kubala Akadémiát, majd a BFC Siófokot is működtető György Tamás 2021-ben vette át a Pécsi MFC működtetését, a GVC cégcsoportjával az önkormányzati PSN Zrt.-től.

A csapat azóta 2022-ben a 11., majd tavaly a 7. helyen végzett az NB II-ben, viszont idén meglepetésre csak 15. lett, és ezzel kiesett a másodosztályból. A csakfoci.hu-hoz hasonlóan a Nemzeti Sport is úgy értesült, hogy a kiesést tulajdonosváltás is követheti, és ezt kérdésünkre Győri János ügyvezető nem is cáfolta.

„Igen, valóban lesz változás, ezt meg tudom erősíteni, de részletekről még nem tudunk nyilatkozni, ha megtörténik a váltás, tájékoztatjuk a közvéleményt” – nyilatkozta megkeresésünkre Győri János.

Egy változást egyébként már bejelentett a napokban a klub, hiszen Aczél Zoltán vette át a csapat irányítását Mátyus Jánostól, de a jelek szerint ennél nagyobb változások is jöhetnek. Úgy tudjuk, egy olyan cégcsoport vállalhat szerepet a pécsi futballban, amely az előző idényben még egy fővárosi NB II-es klubot támogatott.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik