NB II: középső védő érkezett a Haladáshoz, egy középpályás távozott

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2023.02.13. 16:02
null
Csonka Bonifác a Haliban folytatja (Fotó: haladas.hu)
A közelmúltban az ETO FC Győrtől távozó Csonka Bonifác a szintén NB II-es Haladás labdarúgócsapatában folytatja pályafutását, míg a Hali középpályása, Hursán György a tavaszi szezonra Szentlőrincre került kölcsönbe.

 

Múlt héten jelentette be az ETO FC Győr, hogy szerződést bontott Csonka Bonifáccal, a Haladás ma pedig arról adott hírt, hogy megegyezett a 25 éves középső védővel.

Csonka Bonifác szerződtetése egyébként már tegnap véglegessé vált, így a Haladás keretének tagjaként részt vett a tegnapi, a Szeged elleni bajnoki előtti taktikai értekezleten, igaz, nem lépett pályára.

Csonka az ETO FC Győr színeiben összesen 45 mérkőzésen lépett pályára, és egy gólt szerzett. A 192 cm magas belső védő a Puskás Akadémián nevelkedett, majd játszott Csákváron is, melyet követően lehetőséget kapott a román másodosztályban szereplő FK Csíkszeredában.

A hétvégén távozott a Haladástól Hursán György, aki – kölcsönben – tavasszal Szentlőrincen futballozik.

A 26 esztendős középpályás Békéscsabán kezdett futballozni, ahonnan Felcsútra vezetett az útja, innen pedig három évre a német 1860 Münchenhez szerződött, ahol a második csapatban bemutatkozhatott a felnőttek között is. Ezt követően visszatért Békéscsabára, négy idényt játszott a másodosztályban, majd egy évre a PMFC-hez került, ősszel pedig már a Szombathelyi Haladás játékosa volt.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Csonka Bonifác (ETO FC Győr)
Távozók: Hursán György (Szentlőrinc – kölcsönbe), Sipos Zoltán (Soroksár), Alban Taipi (északmacedón, Szentlőrinc – kölcsönbe)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik