NB I: Varga Barnabás idén is duplázott a RangAdó díjátadóján

2024.05.21. 22:44
Varga Barnabás kedden, az M4 Sport stúdiójában vette át az elismeréseket (Fotó: M4 Sport)
Egymás után másodszor Varga Barnabás, a Ferencváros magyar válogatott csatára és az élvonalbeli bajnokság gólkirálya lett az idény legjobb játékosa a RangAdó díjátadón, amelyen a labdarúgó OTP Bank Liga legjobbjait részesítették elismerésben.

 

Az M4 Sporton kedd este közvetített műsorban – Varga Barnabás mellett – díjazták a legjobb vezetőedzőt is, aki a Paksi FC-t kupagyőzelemre és bajnoki ezüstéremre vezető Bognár György lett, a tréner Marco Rossi szövetségi kapitánytól vette át az elismerést.

Az idény felfedezettje Vajda Botond, a Debreceni VSC játékosa, a legjobb játékvezető pedig Bognár Tamás lett. Előbbi Dzsudzsák Balázs magyar válogatottsági rekordertől, egyben a debreceniek csapatkapitányától vette át a díjat. A bajnokság legsportszerűbb csapatának járó elismerést az MTK Budapest kapta. A legszebb gólt Jurek Gábor, a Diósgyőr játékosa szerezte márciusban a Paks ellen.

Az évad felfedezettjéről, legjobb edzőjéről és játékosáról mind a 12 élvonalbeli együttes csapatkapitánya, vezetőedzője, illetve legidősebb és legfiatalabb játékosa szavazott. A legszebb gólról közönségszavazás döntött az m4sport.hu portálon.

A DÍJAZOTTAK
A legjobb játékos: Varga Barnabás (Ferencvárosi TC)
Az NB I felfedezettje: Vajda Botond (Debreceni VSC)
A legjobb edző: Bognár György (Paksi FC)
Gólkirály: Varga Barnabás (Ferencvárosi TC, 20 gól)
A legszebb gól: Jurek Gábor (Diósgyőri VTK, a Paksi FC ellen)
A legjobb játékvezető: Bognár Tamás
A legsportszerűbb csapat: MTK Budapest

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik