Haladás: Az FTC-vel és a Vidivel azonos esélyünk van a bronzra - Hrepka

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.14. 13:46
A Honvéd ellen duplázó Hrepka Ádám elmondta: örül annak, hogy góljai után lekerült a teher a válláról, és állítja: a Haladás a DVTK-val, a Ferencvárossal és a Videotonnal egyenlő eséllyel száll harcba a bajnoki bronzérem megszerzéséért.

A Szombathelyi Haladás vasárnap 2–0-ra győzte le a Budapest Honvédot az NB I 24. fordulójában. Az Izraelből hazatérő támadó első góljait szerezte meg a 2013–14-es szezonban. Hrepka szerint megérdemelten nyert a Haladás, és azt is elismerte, hogy megkönnyebbült góljai után.vasárnap 2–0-ra győzte le a Budapest Honvédot az NB I 24. fordulójában. Az Izraelből hazatérő támadó első góljait szerezte meg a 2013–14-es szezonban. Hrepka szerint megérdemelten nyert a Haladás, és azt is elismerte, hogy megkönnyebbült góljai után.

„Mindkét találat egész közelről született. Jó helyre érkeztem, és igazából szépen helyzetbe hoztak a társak, csak be kellett fejeznem a helyzeteket. Jól esett végre gólt lőni, ráadásul kettőt is. Végre lekerült egy kisebb teher a vállamról és megkönnyebbültem. A legfontosabb azonban, hogy nyertünk, és odakerültünk a dobogóra” – mondta Hrepka a nyugat.hu-nak.

A csatárt nem lepte meg új csapatának remek tavaszi produkciója:

„Számítottam rá, hogy jól fogunk szerepelni. Teljesen képben voltam, hogy kik alkotják a keretet, és a többi csapat erősségével is tisztában vagyok. Nem mondom azt, hogy biztosan ott maradunk a harmadik helyen, de ugyanannyi esélyünk van, mint a Diósgyőrnek, Ferencvárosnak vagy akár a Videotonnak” – mondta Hrepka Ádám.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik