Kaposvár: az ügyvezető szégyenkezik a futballisták miatt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.09. 11:24
Megtartotta év végi bankettjét a labdarúgó NB I-ben szereplő Kaposvár, bár az egyik helyi étteremben elfogyasztott vacsora alatt a labdarúgók kedélyállapota leginkább a bipoláris depresszióban szenvedőkéhez hasonlított. A Rákóczi lesújtó őszi teljesítményét követően nem is lehetett felemelő hangulatú öszszejövetelre számítani, s ha volt is étvágyuk a futballistáknak, Illés János szavait követően bizonyára elment.

„Szakmai értékelésbe nem bocsátkoztam, elhamarkodottan nem mondok véleményt, azt azért közöltem a játékosokkal, hogy a teljesítményük miatt rettentően szégyellem magam. Én vagyok a labdarúgóklub vezetője, engem is terhel a felelősség a gyenge őszi eredményekért" – fogalmazott az ügyvezető elnök.

A részletes szakmai értékelést Illés János a hét közepén megkapja Prukner László vezetőedzőtől, de a lényegesebb események a január 6-án kezdődő felkészülés előtt történhetnek.

„Az edző munkájáról nem egy személyben döntök, edzőváltásról sem beszélnék, majd a klubvezetőség tanácskozását követően nyilatkozom. Elöljáróban annyit, hogy a télen egyetlen játékosunknak sem jár le a szerződése, de biztosan lesz változás a keretben. Az igazolásokról és a távozó labdarúgókról azonban szintén nem magam döntök."

A Rákóczi korábban remekül szerződtetett külföldi labdarúgókat, a nyáron azonban négy meghatározó játékos is távozott, míg az öt román légiós teljesítménye még a gyengécske magyar színvonaltól is elmarad. Szintén lényeges kérdés, ki a felelős az igazolásokért a Rákóczinál.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik