Futsal: az ETO számára nagy motiváció a Barca-meccs lehetősége

Vágólapra másolva!
2011.07.06. 16:03
A magyar futsalbajnok győriek elégedettek az UEFA Futsal-kupa selejtezőjének mai sorsolásával, amelyen az észt Anzhi Tallinnt, az osztrák Stella Rossa Wient és az angol Helvecia Futsal Londont sorsolták ki a Rába ETO ellenfeléül.

„Azt gondolom, nem is kaphattunk volna jobb sorsolást. A selejtező helyszínének közelsége miatt szurkolóink hazai pályát varázsolhatnak Bécsben" – idézi az etofutsal.hu Drucskó Zoltánt, a győriek ügyvezetőjét.

Az ETO elöljárója emlékeztetett: a házigazdákat korábban felkészülési mérkőzésen 9–1-re legyőzték a győriek, az angol bajnokot a tavalyi selejtezőben szintén felülmúlták, a harmadik ellenfél, az észt bajnok negyvenharmadik a ranglistán, azaz papíron gyengébb az ETO-nál.

Ha a győriek megnyerik az augusztusi bécsi csoportküzdelmeket, a következő, már főtáblás körben a spanyol bajnokkal is megmérkőzhetnek. Drucskó Zoltán erről a következőket mondta:

„Szeretnénk továbbjutni a csoportkörbe, ahol nagy vágyunk teljesülne, hiszen a Barcelonával csaphatnánk össze. Onnan már két együttes jut tovább, a lett bajnokkal azonos játékerőt képviselünk, míg a harmadik rivális a selejtezőcsoportból érkezik, tehát van esélyünk a célunk elérésére, azaz a legjobb tizenhat csapat közé jutni."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik