Futsal: az ETO portugál trénere egyelőre nem ismeri a fő riválist

Vágólapra másolva!
2011.02.14. 16:58
A futsalválogatott Európa-bajnoki selejtezője miatt hosszabb szünet lesz az élvonalbeli bajnokságban, ami a Rába ETO portugál trénere, Artur Melo szerint mindenképp befolyásolja a csapat felkészülését – olvasható a kisalföldi együttes hivatalos honlapján.

„Nagyon jól érzem magam Győrben, boldog vagyok, hogy itt lehetek – árulta el az etofutsal.hu-nak a szakember. – Egyre jobban együttműködünk a játékosokkal, akiket mára már megismertem és ők is megismerték az én filozófiámat és szemléletemet. Tudtam, hogy egy jó csapathoz kerülök, de bevallom, nagyon kellemes meglepetésként ért, hogy még jobbat kaptam, mint amire számítottam” – tette hozzá Artur Melo, aki szerint mindenképp befolyásolja a győriek felkészülését a válogatott szereplése miatt hosszabb bajnoki szünet.

A csapatra a szünet után nem kisebb feladat vár, mint a legnagyobb rivális, ráadásul a Berettyóújfalu új és nagyobb csarnokában.

„Előrehozott döntőnek tekintem a mérkőzést, bár nem ismerem az MVFC-t, csupán DVD-ről láttam az együttest. Ezzel szemben az ő trénerük nagyon is jól ismeri a mi játékosainkat, s ez előny lehet a számukra. Nem tudjuk, milyen lesz az új pálya, s ez is nehezítheti a felkészülést. Sőt, ahogy hallottam nincs közel Berettyóújfalu, tehát az utazás miatt is lehetnek gondjaink. Mindezek ellenére bízom a csapatunkban, amely képes legyőzni az MVFC-t még hazai környezetben is” – nyilatkozta a Rába-partiak edzője.

A csapatra a szünet után nem kisebb feladat vár, mint a legnagyobb rivális, ráadásul a Berettyóújfalu új és nagyobb csarnokában.

„Előrehozott döntőnek tekintem a mérkőzést, bár nem ismerem az MVFC-t, csupán DVD-ről láttam az együttest.  Ezzel szemben az ő trénerük nagyon is jól ismeri a mi játékosainkat, s ez előny lehet a számukra. Nem tudjuk, milyen lesz az új pálya, s ez is nehezítheti a felkészülést. Sőt, ahogy hallottam nincs közel Berettyóújfalu, tehát az utazás miatt is lehetnek gondjaink. Mindezek ellenére bízom a csapatunkban, amely képes legyőzni az MVFC-t még hazai környezetben is” – nyilatkozta a Rába-partiak edzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik