Férfi kosár: Medve újra Pakson, marad a szegedi edzőpáros

Vágólapra másolva!
2013.06.18. 19:25
Kettő plusz egyéves szerződést kötött az Atomerőmű NB I-es férfi kosárlabdacsapatával Medve Máté, aki korábban tagja volt a 2008–09-es bajnokcsapatnak. Kerpel Fronius Balázs is marad a csapat tagja, vele egy plusz egyéves kontraktust írtak alá – számolt be róla a csapat honlapja.

Közben a Szeged sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy a Naturtex Kft. marad a névadó szponzor. Szintén hivatalossá vált, hogy jövőre is a decemberben kinevezett edzőpáros, Bonifert Domonkos és Simándi Árpád irányítják a csapatot.

„Öt fiatal, Demeter Attila, Kereszty Domos, Maronka Áron, Révész Ádám és Mike János is a felnőttekkel kezdi meg a felkészülést, mellettük szeretnénk még egy erős, profi játékosokból álló magot kialakítani, egyelőre légiós poszton még keresgélünk" – idézi Bonifert Domonkost a delmagyar.hu.

Kiderült, hogy Csorvási Milán és Csorvási Levente biztosan, Kiss Zsolt és Vida Máté jó eséllyel marad a csapatnál, a civil életre készülő Tanács Attila sorsa még kérdéses, míg Fekete Stefan, Anthony Gurley és Anthony Jones távozik. A légiósok közül az egyik irányító lehet majd, valamint a 2-es, 3-as posztra is keresnek játékost.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik