Női kézilabda: visszatér Larvikba a csinos szélső

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.20. 21:35
Három szezon után újra a Larvik női kézilabdacsapatát fogja erősíteni a 23 éves válogatott jobbszélső, Amanda Kurtovic. A több poszton is bevethető, csinos balkezes játékos több évig maradna a norvég élcsapatnál.

„Nagyon jól érzem magam. Amikor valaki a világ legjobb klubjától kap ajánlatot, nehéz visszautasítani – mondta Kurtovic az Ostlands-Postennek. – Már alig várom a kezdést, de azért előtte jól fog esni egy kis pihenés. Szerintem erősítést fogok jelenteni, bármelyik pozícióban számíthatnak rám az irányítótól a jobb szélig."Ostlands-Postennek. – Már alig várom a kezdést, de azért előtte jól fog esni egy kis pihenés. Szerintem erősítést fogok jelenteni, bármelyik pozícióban számíthatnak rám az irányítótól a jobb szélig."

Kurtovic 2012-ben kicsit váratlanul hagyta el a Larvikot a Viborg kedvéért, de nem igazán jött be neki a dánoknál töltött két szezon. Az elmúlt idényben visszatért a norvég ligába, és az Oppsalban újra formába lendült. Mivel Linn-Jörum Sulland Győrben folytatja, szükség volt balkezes játékosra.

„Több évig szeretnék Larvikban maradni. A teljesítményemmel rászolgáltam erre a szerződésre" – tette hozzá Kurtovic.

A Larvik edzője, Tor Odvar Moen elmondta, Jenny Osnes Graesholt és Kurtovic megszerzésével be is fejezték az igazolásokat. A klubnál figyelnek a költségvetésre, az előző szezonban komoly pénzügyi gondok voltak, amelynek következtében három pont levonással kezdik meg a 2015–2016-os bajnokságot.

Kurtovic visszatér a Larvikhoz
Kurtovic visszatér a Larvikhoz
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik