Női kézilabda: világsztárjaival hosszabbított a Buducsnoszt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.16. 22:45
null
Adzsics (balra) örülhet, maradnak a kulcsjátékosai
Katarina Bulatovics, Cristina Neagu, Dragana Cvijics, Majda Mehmedovics, Biljana Pavicsevics és Marta Zderic is meghosszabbította szerződését a Buducsnosz Podgorica női kézilabdacsapatával.

Fontos sajtótájékoztatót tartott a Podgorica, ugyanis hat játékosa szerződéshosszabbítását jelentette be, melynek értelmében Katarina Bulatovics, Cristina Neagu, Dragana Cvijics, Majda Mehmedovics, Biljana Pavicsevics és Marta Zderic is marad a csapatnál.

Öten a 2015–2016-os szezon végéig írtak alá a 2012-es BL-győzteshez, míg Zderic szerződése a 2016–2017-es idényre is érvényes lesz.

Neagu maradásáról már hallani lehetett a közelmúltban, bár több klub is kereste (legkitartóbban a román CSM Bucuresti), de a balátlövő marad még egy évet Podgoricában.

„Nehéz időszak van mögöttem, mert sokat gondolkodtam rajta, mi a legjobb nekem. Aztán meghoztam a döntést, és örülök, hogy maradok. Elégedett vagyok a klub által kínált feltételekkel. Az a célunk, hgy bejussunk a final fourba, és ott a végső sikerért küzdjünk a BL-ben. Fontos, hogy jövőre is együtt marad a csapat, ez lesz az egyik nagy erényünk" – mondta Neagu.

Bulatovics Győrből való távozásakor még nem volt világos, folytatja-e a riói olimpiáig, most eldől, még egy évet vállal.

„Könnyen meg tudtunk egyezni a közös folytatásban. Itt otthon érzem magam, örülök, hogy jövőre is erős csapatunk lesz. Mindkét szezon végén meglesz az esélyünk rá, hogy a BL-címért küzdhessünk" – kommentálta a hosszabbítást a kiváló jobbátlövő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik